• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

markafoni evlen butik kampanyası

Evlen markasının oda takımı var bende.
O yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Yatak örtülerini bende çok beğeniyorum, çeyiz için ideal.
Fiyatı da çok uygun.

Eminönünden aynı tarz bir yatak örtüsünü 350 - 450 TL arasında bulabilirsiniz.
Markasız olan birşeyden bahsediyorum, eğer marka bir ürün alırsanız da 500 ve üzeri fiyatları gözden çıkartmanız gerekir.
Eğer çeyizin için düşünüyorsan kaçırma... :34:

çarşılarda satılan yatak örtüleriyle kıyaslayınca banada cok ucuz geldi...hawlularıda muhtesem duruoo.

http://www.markafoni.com/product/3250331/

bende bunu gecen ay eminönündeki mağazasından 225 tl ye aldım uzun pazarlıklar sonucu :) 450 demislerdi banada ama annem sağolsun baya pazarlık yaptık bir de ben bu evlen mağazasından yemek masası için de örtü almıştım tanıdık artık calısanları gittiğimizde sağolsun yardımcı oluyolar :)

http://www.markafoni.com/product/3250175/ bu masa örtüsüydü benim aldığım, 280 e aldım eminönünden :)

Son düzenleme:
oo bayaa karlı cıkmıssın işte ben bu yatak örtüsünüde cok begendım ilk gönderdiğimle bunu..nasıl görundüğünün birebir aynısımı tawsiye ediomusun

Evet benim aldıgım model birebır aynı rsımdekı ile ama eminönüne gidebilme durumun var ıse emınönunden almalısın eger ıst da degılsen markafonıde de fıyatları uygun, ben çok taşlı sevmediğim için ufak ufak incileri var , ve gunlukde cok kolay yatagın üzerine atılabilir cok hafıf cunku , abartılı sevmedıgımden bu modelı tercıh ettım ben , eve getırdıkten snra ne kadar dogru karar verdiğimi anladım tavsıye ederım :)

Son düzenleme:
kızlar geçenlerde ablam almıştı bu kampanyadan bahardalı nevresim takımını gayet güzel kızlar gönül rahatlığı ile alabilirsiniz:34:

çok güzel bence benimkinin aynısi ilk model bende markafoniden aldım. daha düğünüm olmadı kullanmadım ama severek kullanıcağım bir ürün

istanbulda yasamıorum ama mart ayı gıbı gelınlık ıcın gıdecem .eminönünde hangı mağazada bulabılırım ?

istanbulda yasamıorum ama mart ayı gıbı gelınlık ıcın gıdecem .eminönünde hangı mağazada bulabılırım ?

Eminönünde mercan yokuşu var ..

Mercan yokuşuna cıkmadan sağ tarafta bir tek yatak örtüsü ve masa örtüleri satan bi dukkan var zaten üzerinde EVLEN diye marka yazısı da var ..

Eğer gercekten iyi indirim yaptırabılırsen markafonıden daha düşük fiyata alırsın , ama eğer yaptıramam dersen fiyatlar baya pahalı :)

aldığınız yatak örtüsünün indirimsiz hali ne kadardı peki hatırlıomusunuz?

450 demişlerdi ama sen hiç bişey demeden katalog fıyatı bu 300 fln olur dıyolar , sonrada artık gerisi senin apzarlık marifetine kalmış bişey :) annem sağolsun iyi pzarlık yapar.. Ben olsam 300 verir çıkardım :D

Back
X