- 30 Eylül 2015
- 199
- 33
-
- Konu Sahibi acemicadii
güzelim öncelikle hayırlı olsun beyaz eşya arçelik tercih ettim çünkü servis imkanı çok güzel en önemlisi de bu zaten.Mobilyada markadan ziyade kalitesine bakmak lazım sunta karıştırılmamış mdf tercih etmelisin çoğu ünlü markanın ucuz mobilyaları sunta oluyor ucuz diye onu alma yani.Perde konusunda brillant almayı düşünüyorum ben taç da olabilir ama benim tercihim brillantdan yana olacak nasipse.Halıda da saray almayı düşünüyorum kendimiz kullanıyoruz ve çok memnunuzDeğerli kk üyeleri, nisan ayında Allah'ın izniyle düğünüm var. Korkmazdan ve karaca home,dan çeyiz seti aldım. Bu kısımdaki konular ayrı ayrı olduğundan tek konuda birleştirmek için konuyu burada açtım. Şimdi asıl sorum şu, alınacak şeylerde hangi markaları önerirsiniz? Perdeden halıya, beyaz eşyadan mobilyalara vs aklınıza gelen şeyleri hangi marka aldınız, nelere dikkat ettiniz?
Canım değerli cevabın için teşekkürler. Ben bu konulardan hiç anlamam, çevremde de yardımcı olan pek yok, nişanlımla ikimiz koşturuyoruz. O yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum. Bu forum çok işime yaradı o yüzden. Yine sizlere danışayım dedimgüzelim öncelikle hayırlı olsun beyaz eşya arçelik tercih ettim çünkü servis imkanı çok güzel en önemlisi de bu zaten.Mobilyada markadan ziyade kalitesine bakmak lazım sunta karıştırılmamış mdf tercih etmelisin çoğu ünlü markanın ucuz mobilyaları sunta oluyor ucuz diye onu alma yani.Perde konusunda brillant almayı düşünüyorum ben taç da olabilir ama benim tercihim brillantdan yana olacak nasipse.Halıda da saray almayı düşünüyorum kendimiz kullanıyoruz ve çok memnunuz
rica ederim tatlım bi sorun olursa seve seve cevaplarımCanım değerli cevabın için teşekkürler. Ben bu konulardan hiç anlamam, çevremde de yardımcı olan pek yok, nişanlımla ikimiz koşturuyoruz. O yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum. Bu forum çok işime yaradı o yüzden. Yine sizlere danışayım dedim
İlk yıllar kirada olacağımız için ortalama bir oturma grubu alırız, sonra evimizi aldığımızda salon takımı alırız diye düşünüyoruz. Ama beyaz eşya ve yatak odası aynı kalacağından onların daha dayanıklı ve kaliteli olması gerekiyor. Yatak odası takımı için neler dersiniz?rica ederim tatlım bi sorun olursa seve seve cevaplarım
dediğim gibi marka ne olursa olsun mdf maddeden olsun önemli olan o ama tabiki kelebek tarzı markalar daha kaliteli olurİlk yıllar kirada olacağımız için ortalama bir oturma grubu alırız, sonra evimizi aldığımızda salon takımı alırız diye düşünüyoruz. Ama beyaz eşya ve yatak odası aynı kalacağından onların daha dayanıklı ve kaliteli olması gerekiyor. Yatak odası takımı için neler dersiniz?
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Nişanın hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız ağız tadıyla bir nişan olur inşallah :) evet ben de Bosch düşünüyorum ama buzdolabında sıkıntı çıkıyor diye okudum. Genelde şikayet buzdolabı konusunda yoğunlaşmışCanım beyaz eşyada bosch en iyisi gerçkten çok kaliteli arçelik boschdan sonra geliyor tabi beyaz eşya birazda şans istyor ama boschun ürününü alıpta memnun kAlmyan açıkçası görmedim bu arada hayırlı olsun benm de kısmetse bu yaz nişanım var bnde çeyiz alışverşne başlayacğım şimdiden alacaklarmın yarısı aklımda :)
İlla nokta atışı marka ismi aramıyorum zaten ama hani bazı şeylerde öne çıkan markalar var mutlaka. Bir de iyi bir marka olsa da dikkat edilmesi gereken özellikler var. Biraz da onları öğrenmeye çalışıyorum. Bu sunta olayı önemliydi mesela. Teşekkür ederim cevap içinBence şu marka iyidir şu marka kötüdür diye pek genelleme yapmamalıyız. Sonuçta en iyi markanın da en kötü markanın da çok iyi veya çok kötü ürünleri olabiliyor fiyata göre. Çok ucuza kaçmadığın sürece elinde kalmaz diye düşünüyorum. Çok ucuz şeyler, kampanyalar genelde kötü şeyleri ittirmek istedikleri için oluyor.
Sunta mobilyalardan bence de uzak dur.
Çok saol başlım aminnÖncelikle cevabın için teşekkürler. Nişanın hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız ağız tadıyla bir nişan olur inşallah :) evet ben de Bosch düşüyorum ama buzdolabında sıkıntı çıkıyor diye okudum. Genelde şikayet buzdolabı konusunda yoğunlaşmış
Bosch alırken de almanyadan ital olmasına dikkat etmek gerekiyor sanırsamÇok saol başlım aminniyice bi araştrmak lazm çevremde bosch çok kullanan oldğu iÇin önerem hatta annem de geçnlerde arçelike gtmiş ordaki satıcı kız boschu önermiş
Bunları öğrenmem iyi olduBosch alırken de almanyadan ital olmasına dikkat etmek gerekiyor sanırsambir de buzdolabı alınacaksa da no frost olması daha avantajlı.
Bunları öğrenmem iyi oldu
öncelikle merhaba. kendi yaşadıklrımdan yola çıkarak önerilerde bulunmak istiyorum. beyaz eşya tercihim boshc idi. ve inan hiç pişman olmadım. çok memnunum. gerçekten kaliteli,evladiyelik.Değerli kk üyeleri, nisan ayında Allah'ın izniyle düğünüm var. Korkmazdan ve karaca home,dan çeyiz seti aldım. Bu kısımdaki konular ayrı ayrı olduğundan tek konuda birleştirmek için konuyu burada açtım. Şimdi asıl sorum şu, alınacak şeylerde hangi markaları önerirsiniz? Perdeden halıya, beyaz eşyadan mobilyalara vs aklınıza gelen şeyleri hangi marka aldınız, nelere dikkat ettiniz?