Pek düzelecek gibi görünmüyorBence uğraşmaya değmez abla dağınık kalsın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek düzelecek gibi görünmüyorBence uğraşmaya değmez abla dağınık kalsın.![]()
Var var ben kitap tavsiyesine bi baslarsam sabaha kadar süreryok gi sışuan okud com hic,
sadece iki gece uykusuz kaldim, 1 hafta yemek yemedim, 17 kg verdim. pek skilmiyom yani![]()
![]()
hangi kitabi okuyon peki ? var mi tavsiyen![]()
Ya da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine dePek düzelecek gibi görünmüyoro yüzden çok haklısın böyle kalsın
![]()
Kıskanıyoruz zannedebilirYa da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine de
Teşekkür ederim abla@msg38 ay sen daha güzel oldun![]()
Teşekkür ederim ablaEnHarbiKiz hamile bırakınca nikah kıymak zorunda kaldım nikahtan bir kare bu da
![]()
Var var ben kitap tavsiyesine bi baslarsam sabaha kadar sürersuan okuduğum kitap martin ligs _hz.muhammedin hayatı çok güzel ben bayıldım
Allah iyiligini versin hoç sıkmamış sın canını eferim![]()
Pek düzelecek gibi görünmüyoro yüzden çok haklısın böyle kalsın
![]()
Ya da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine de
Kıskanıyoruz zannedebilirYaptırsın sonuçları görelim belki bizimde işimize yarar
![]()
sen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
![]()
Gelinligim vakko olsun derken de soraydın ya bunları canısısen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
![]()
Allah mesut etsinTeşekkür ederim ablaEnHarbiKiz hamile bırakınca nikah kıymak zorunda kaldım nikahtan bir kare bu da
![]()
Oyyy senin hamilelik takvimini seveyimsen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
![]()
Yalan mı söylüyoruzBosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir dje![]()
iyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunnEnHarbiKiz kontrol nasildi bugunku mercimek in kalbini duydun mu
Oyyy senin hamilelik takvimini seveyim![]()
Şükürler olsun canımiyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunn
ya nevoşşş öyle mutluyum kiiii mutluluktanda ağlarmış insan![]()
iyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunn
ya nevoşşş öyle mutluyum kiiii mutluluktanda ağlarmış insan![]()