- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Pek düzelecek gibi görünmüyor o yüzden çok haklısın böyle kalsınBence uğraşmaya değmez abla dağınık kalsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek düzelecek gibi görünmüyor o yüzden çok haklısın böyle kalsınBence uğraşmaya değmez abla dağınık kalsın.
Var var ben kitap tavsiyesine bi baslarsam sabaha kadar sürer suan okuduğum kitap martin ligs _hz.muhammedin hayatı çok güzel ben bayıldımyok gi sışuan okud com hic,
sadece iki gece uykusuz kaldim, 1 hafta yemek yemedim, 17 kg verdim. pek skilmiyom yani
hangi kitabi okuyon peki ? var mi tavsiyen
Ya da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine dePek düzelecek gibi görünmüyor o yüzden çok haklısın böyle kalsın
Kıskanıyoruz zannedebilirYaptırsın sonuçları görelim belki bizimde işimize yararYa da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine de
Teşekkür ederim abla EnHarbiKiz hamile bırakınca nikah kıymak zorunda kaldım nikahtan bir kare bu da@msg38 ay sen daha güzel oldun
sen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptınTeşekkür ederim abla EnHarbiKiz hamile bırakınca nikah kıymak zorunda kaldım nikahtan bir kare bu da
Var var ben kitap tavsiyesine bi baslarsam sabaha kadar sürer suan okuduğum kitap martin ligs _hz.muhammedin hayatı çok güzel ben bayıldım
Allah iyiligini versin hoç sıkmamış sın canını eferim
Pek düzelecek gibi görünmüyor o yüzden çok haklısın böyle kalsın
Ya da bırakalım uğraşsın dursun eğlence olur bize sonra kıskanıyormuşuz öyle diyor haspam millete rezil olmasın diye iyiliğini düşünüyoruz yaranamıyoruz yine de
Kıskanıyoruz zannedebilirYaptırsın sonuçları görelim belki bizimde işimize yarar
sen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
Gelinligim vakko olsun derken de soraydın ya bunları canısısen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
Allah mesut etsinTeşekkür ederim abla EnHarbiKiz hamile bırakınca nikah kıymak zorunda kaldım nikahtan bir kare bu da
Oyyy senin hamilelik takvimini seveyimsen 5 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı aldın sen ne yaptın
Yalan mı söylüyoruzBosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir dje
Şahane olmuşSaclarimi bugun tekrar boyattin
iyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunnEnHarbiKiz kontrol nasildi bugunku mercimek in kalbini duydun mu
Oyyy senin hamilelik takvimini seveyim
Şükürler olsun canımiyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunn
ya nevoşşş öyle mutluyum kiiii mutluluktanda ağlarmış insan
iyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunn
ya nevoşşş öyle mutluyum kiiii mutluluktanda ağlarmış insan