Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet belli oluyor
Kategorimiz keklerPastlar buna dahil değildir
> Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Bölümde yarışmaya katılmış 6 tarif var,onları inceleyebilirsiniz..
Bugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisinine başlasam dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.
Bugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisini yesem dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.
Evet belli oluyor
Kategorimiz keklerPastlar buna dahil değildir
> Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Bölümde yarışmaya katılmış 6 tarif var,onları inceleyebilirsiniz..
Bugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisinine başlasam dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.