- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.791
acemiyim yarışmalarda çok belli dimiİstediğiniz tarifi yapabilirsiniz,size özel olması gerekmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acemiyim yarışmalarda çok belli dimiİstediğiniz tarifi yapabilirsiniz,size özel olması gerekmiyor
Evet belli oluyoracemiyim yarışmalarda çok belli dimi
Hanneyi ısıray canım acccayip tatlı istedii
uyuyor yavrumHanneyi ısır
Ay yazıkBugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisini yesem dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.
burda paylaşımlar herkese açık anladım gizlilik yok o zaman ne kadar çabuk yapıp yollarsak o kadar iyi olurEvet belli oluyor
Kategorimiz keklerPastlar buna dahil değildir
> Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Bölümde yarışmaya katılmış 6 tarif var,onları inceleyebilirsiniz..
Aman elleme o zamanuyuyor yavrum
Benzıyor amaBugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisinine başlasam dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.
Evet tarifler ve kişiler açıkTarifler kapılmadan yerinizi almanız gerekiyorburda paylaşımlar herkese açık anladım gizlilik yok o zaman ne kadar çabuk yapıp yollarsak o kadar iyi olur
Dur bende birgün soymadan yumurtayı koyayım önlerineBugün arkadaşım geldi.Çay koydum.Yanına da dondurma kulağında kek getirdim birşey de demedim.Dondurma sandı.Önce hangisinine başlasam dedi.Çayı içse dondurma eriyecek.Kek o dedim inanmadı.İçinden çayla dondurma ne alaka diye geçirmiş.
Evet çok komikti Nevoş. Yanına aldı kardeşine göstermek için.Ay yazık
Ama haklı kim olsa öyle düşünür
Yap tabi çok eğlenceli oluyor.Dur bende birgün soymadan yumurtayı koyayım önlerine
İlk etapta ev sahibi kek yapmaya erinmiş yumurtaları getirdi biz yapacağız diye düşünürlerSonra yumumurtalar soyulunca şoka girerlerDur bende birgün soymadan yumurtayı koyayım önlerine
Eminim çok memnun olmuşsundurEvet çok komikti Nevoş. Yanına aldı kardeşine göstermek için.
Çok utanır insan sonradan ya, yazıkYap tabi çok eğlenceli oluyor.
Eşim bile Eee ben bunu nasıl yicem diye sordu. Misafiri ne hale sokarımİlk etapta ev sahibi kek yapmaya erinmiş yumurtaları getirdi biz yapacağız diye düşünürlerSonra yumumurtalar soyulunca şoka girerler
Olmam mı.Eminim çok memnun olmuşsundur
Çocuklar bayılır Çok eğlenceli gelirEşim bile Eee ben bunu nasıl yicem diye sordu. Misafiri ne hale sokarım
Oğlum senin külah keklerden istiyor babaya külah siparişi verdiOlmam mı.