- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Yok ya niye utansın.Çok utanır insan sonradan ya, yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya niye utansın.Çok utanır insan sonradan ya, yazık
Hadi ya.Sevindim bak şimdi.Ama baba açısından üzüldüm.Oğlum senin külah keklerden istiyor babaya külah siparişi verdi
tüm hevesim gitti nevreste rezil olurum valla ben katılsamEvet tarifler ve kişiler açıkTarifler kapılmadan yerinizi almanız gerekiyor
Babası alacak eli mahkumAma ne zaman aklına gelir alır bilmemHadi ya.Sevindim bak şimdi.Ama baba açısından üzüldüm.
Çok eğleneceğiz,farklı bir heyecan olacaktüm hevesim gitti nevreste rezil olurum valla ben katılsam
bir yıldır mutfaktan uzak kaldım bakalım dönüşüm nasıl olacak araştırmalara başladım maksat eğlence olsunÇok eğleneceğiz,farklı bir heyecan olacak
Tabi siz bilirsiniz
Aslan parçası istemiş bir kere dimi. Alır yakında peşini bırakmasın oğlun.Babası alacak eli mahkumAma ne zaman aklına gelir alır bilmem
Dönüşünüz muhteşem olabilirbir yıldır mutfaktan uzak kaldım bakalım dönüşüm nasıl olacak araştırmalara başladım maksat eğlence olsun
Kışın daha güzel olur dondurma niyetineÇocuklar sevinirlerDoğum günleri için çok uygunAslan parçası istemiş bir kere dimi. Alır yakında peşini bırakmasın oğlun.
eğlenmek için varım diyorumDönüşünüz muhteşem olabilir
Eğlenmek için bekliyorum
Ben olsam altın günlerinde yapar hava atardım.Doğum günleri için de uygun tabi.Kışın daha güzel olur dondurma niyetineÇocuklar sevinirlerDoğum günleri için çok uygun
Tamam o zaman takıl bizeeğlenmek için varım diyorum
Tabi canım her yerde yapılırBen olsam altın günlerinde yapar hava atardım.Doğum günleri için de uygun tabi.
O zaman çok beklemeyizacayip gaz aldım
Ya kaçırıp kolunu bacağını kırarsanızpinkstrap gelecek olan bi tariften bahsetmisin ,
kim ki acaba
soyleyiver bana, benden sir cikmaz. bizbizeyiz surda
Ya kaçırıp kolunu bacağını kırarsanız
Tehditler ederseniz
Güvenmiyorum size
ben yaparmiyim oyle sey
ona sefkat gosterip puf noktalari verecun
soz bak...yumurtam kabarmasin ki bisicik yapmaycam
Yaparsın tabiben yaparmiyim oyle sey
ona sefkat gosterip puf noktalari verecun
soz bak...yumurtam kabarmasin ki bisicik yapmaycam