- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Tam değiliz ben gelinleriyim ama olsun, kütüğüm Malatya artıknevosla hemserisiniz, mash malatyanin hanimlarinin hamarat oldugunun ispatlarisiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam değiliz ben gelinleriyim ama olsun, kütüğüm Malatya artıknevosla hemserisiniz, mash malatyanin hanimlarinin hamarat oldugunun ispatlarisiniz :)
Sosla, pasta arasında bayağı fark varNevreste
konunun ilk sayfasinda cikolatali pastalar kabul edilmeyecektir yaziyor, tariflerin geneli soslu zaten, cikolatali derkenki maksat nedir onu anlamadim canim
Beceriksiz mi olaydık Kekin kabarmasının sırrı yumurtaların çırpılışındaBu kk hatunları neden bu kadar hamarat, bu kekler nasıl böyle kabardı, ben bu topiğe neden geldim
Keki çok sevmeyen ben bile dayanamıyorum resimleri görünceBu kk hatunları neden bu kadar hamarat, bu kekler nasıl böyle kabardı, ben bu topiğe neden geldim
Canım orda bol kelimesini kullandım ayrıca o yazı abartıyı durdurmak amaçlı yazıldıNevreste
konunun ilk sayfasinda cikolatali pastalar kabul edilmeyecektir yaziyor, tariflerin geneli soslu zaten, cikolatali derkenki maksat nedir onu anlamadim canim
Sağol canımAllah kolaylik versin insh
gece gunduz ari gibi calisiyon mash sana
aslinda gorselde bi kek gormustm hosuma gitmisti ama kk hatunlari citayi yukseltti iyice,onu elemek zorunda kaldim :)
simdi baska bi tarif var aklimda, bugun cikip malzemelerimi alirsam yarin konumu acarim insh:)
Yardımcı olayım istersenAklımda 3-4 fikir var. Hangisini yapsam ki acaba :)
dün eksikleri aldım marketten ama secemiyorum birini :)
Sosla, pasta arasında bayağı fark var
Bol kremalı, kekin vurgulanmadığı pastavari tarifler yarışmaya dahil değil yani.
Canım orda bol kelimesini kullandım ayrıca o yazı abartıyı durdurmak amaçlı yazıldı
Eki Görüntüle 1621011 Eki Görüntüle 1621012
Bak bunlar pasta içi dışı krema,çikolata,meyve dolu bizim tariflerde sadece üzerinde var ve abartısız
Şimdi hem kremşanti,hem çikolata sos hem meyve kullanılırsa uygun olmaz..
Gerçi hiç kullanılmasa bir sürü kek tarifi varAma onuda yasaklarsak tüm tarifleri kaldırmamız gerekir
Keki çok sevmeyen ben bile dayanamıyorum resimleri görünce
Bu kk hatunları neden bu kadar hamarat, bu kekler nasıl böyle kabardı, ben bu topiğe neden geldim
Nevoş a göster her ihtimale karşı tarifini sorun olmaz o zaman :))oyle mi diyon sorayim da emegim bosa gitmesin sonra :)))
Nevoş a göster her ihtimale karşı tarifini sorun olmaz o zaman :))
Katılmıyorum dememi isterdin amaaa katılacağım tabi ki canım çalışıyorum çok yoğunum ancak hafta sonu yapabilirim güreşe doymadım daha o madalyon benim olacakkkMazlumuGetirinBana naptin katiliyon mu canim :)
Katılmıyorum dememi isterdin amaaa katılacağım tabi ki canım çalışıyorum çok yoğunum ancak hafta sonu yapabilirim güreşe doymadım daha o madalyon benim olacakkk