Kekler - Pastalar Marifetli ellerden "Kekler" oylaması

En Başarılı Bulduğunuz Kek Tarifi ?

• Ankete Katılan
    201
  • Anket Kapalı .
Evet kötü oluyor ya hele bir de soğanlı bir yemekse oda hep soğan kokuyor.Biz de sigaradan şikayetçiyiz çok.Balkonda içiyorlar ama koku hep bizim evde.Bizim ev değiştirme imkanımız da yok.
Sigarayı içen mecbur dışarda içiyor :))
Evin içinde kötü ya:KK14:

:KK60::KK60:canımmm.
Ben de merakla bekliyorum gerçekten. Çok güzel emekler var..
Senin kilolar ne durumda. Hala düşüşte misin?
31 tarif.. Çok zor olacak oy vermek :))
Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım:KK71:
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdur :KK70:Çok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur:p
Sen neler yapıyorsun?

Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım:KK71:
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdur :KK70:Çok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur:p
Sen neler yapıyorsun?
Ben de diyete devam..
Onun dışında bayramı bekliyoruz biraz ortamdan uzaklaşmak için..
Okullar açılacak falan, hayat rutinleri başlıyor bizim.:KK49:

Sen neler yapıyorsun?
boyun kaç canım kilon gayet iyi aslında

bence kilon çok ideal ne yapacaksın o kadar zayıflayıp spor yapıp sıkılaşman daha iyi benden uzunsun ben 157 falanım galiba bilmiyorum gerçi :KK48:
Spor yapamıyorum ya sıkılıyorum, sıkılaştırmam gereken pek bir yerim yok, tutma yerlerim var sadece düşük bel pantolonlar sağolsun:KK12:
Yürüyüş desen hiç sevmem dışarı çıkayım ya dolmuşa ya taksiye atlarım hemen:KK70:
Sen neler yapıyorsun?

Selamlar
,adracım hoş geldin nasıl geçti mapıs günlerin :KK14:
Selam hanım abla hoşbuldum.:KK36:İyi geçti.:KK48:Zaten bir gündü.Siyaset topiği insanı hasta eder.Pek bakmamak lazım.Ne işim varsa orada:)Burada mis gibi kekler varken oh mis.:KK48:Bir de çay derler keyfime bakarım.:KK70:

X