Evet kötü oluyor ya hele bir de soğanlı bir yemekse oda hep soğan kokuyor.Biz de sigaradan şikayetçiyiz çok.Balkonda içiyorlar ama koku hep bizim evde.Bizim ev değiştirme imkanımız da yok.
31 tarif.. Çok zor olacak oy vermek :))
Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdur Çok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur
Sen neler yapıyorsun?
Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdur Çok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur
Sen neler yapıyorsun?
Sen neler yapıyorsun?
Spor yapamıyorum ya sıkılıyorum, sıkılaştırmam gereken pek bir yerim yok, tutma yerlerim var sadece düşük bel pantolonlar sağolsun
Yürüyüş desen hiç sevmem dışarı çıkayım ya dolmuşa ya taksiye atlarım hemen
Sen neler yapıyorsun?
Selam hanım abla hoşbuldum.İyi geçti.Zaten bir gündü.Siyaset topiği insanı hasta eder.Pek bakmamak lazım.Ne işim varsa orada:)Burada mis gibi kekler varken oh mis.Bir de çay derler keyfime bakarım.