Sigarayı içen mecbur dışarda içiyor :))Evet kötü oluyor ya hele bir de soğanlı bir yemekse oda hep soğan kokuyor.Biz de sigaradan şikayetçiyiz çok.Balkonda içiyorlar ama koku hep bizim evde.Bizim ev değiştirme imkanımız da yok.
Sen de bir içiciydin dimi.Sigarayı içen mecbur dışarda içiyor :))
Evin içinde kötü ya
İyi bari.Yok en Üstte ben Varım
İpekimmOylama ne zaman başlıyor?
Kekler harika gerçekten.
İnsan kime oy vereceğini şaşırıyor.
Kafamda bir kaç tane var bakalım seçim yapacağım..
Bayram üzeri kimse olmaz kolay kolayNet ne gün başlıyor kızlar en azından oyumu kullanayım çünkü bende yokum.
İpekimm
Pazartesi başlayacak sanırım, anamm oylamayı takip edemem ben Ankara da olcam
31 tarif.. Çok zor olacak oy vermek :))canımmm.
Ben de merakla bekliyorum gerçekten. Çok güzel emekler var..
Senin kilolar ne durumda. Hala düşüşte misin?
Ben de diyete devam..31 tarif.. Çok zor olacak oy vermek :))
Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdurÇok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur
Sen neler yapıyorsun?
Ne güzel ama ben monotonum, yılın her ayı aynı, pek koşuşturmacam yok.Ben de diyete devam..
Onun dışında bayramı bekliyoruz biraz ortamdan uzaklaşmak için..
Okullar açılacak falan, hayat rutinleri başlıyor bizim.
Teşekkürler :)Bayram üzeri kimse olmaz kolay kolay
Oylama başlama tarihi : 21 Eylül 2015
Oylama bitiş tarihi : 30 Eylül 2015
Rica ederim :)Teşekkürler :)
boyun kaç canım kilon gayet iyi aslında31 tarif.. Çok zor olacak oy vermek :))
Gece tartıldım 53.8dim üzüldüm yerimde sayıyorum diye. Sabah koşa koşa tartıldım 53.3 çıktım
Diyet yapmıyorum ama diyet yapanlardan daha az yiyorumdurÇok sevdim bu işi ya Ankara ya gidince alcam muhtemelen ama kışa kadar 49 olsam süper olur
Sen neler yapıyorsun?
1.63 boyumboyun kaç canım kilon gayet iyi aslında
bence kilon çok ideal ne yapacaksın o kadar zayıflayıp spor yapıp sıkılaşman daha iyi benden uzunsun ben 157 falanım galiba bilmiyorum gerçi1.63 boyum
Zayıflayasım geliyor ya, iyimiş gibi gelmiyor
Spor yapamıyorum ya sıkılıyorum, sıkılaştırmam gereken pek bir yerim yok, tutma yerlerim var sadece düşük bel pantolonlar sağolsunbence kilon çok ideal ne yapacaksın o kadar zayıflayıp spor yapıp sıkılaşman daha iyi benden uzunsun ben 157 falanım galiba bilmiyorum gerçi
Selam hanım abla hoşbuldum.Selamlar
,adracım hoş geldin nasıl geçti mapıs günlerin