tatlimmmm.buralara gecer oyumu veririm..yapmak istesemde yapamiuorum.bu aralar insanin istahi aaciliyor arada ugraaaa ya da yp bir tarif bakalim.hunerini
Bak bak baakkk
Yazı karakteri değişmiş hemen
Ünlü mü oldun hatuuunn
anaaa, vallaha tamda yapacağım şeydi buuKullanabilirsiniz
Ama böyle olmasın
Eki Görüntüle 1619566 Eki Görüntüle 1619567 Eki Görüntüle 1619569
hahaaellerinee saglikkkk bravoooo helal sanaaaa
İlk mesajda bir kek var o tarz yapabilirsinizanaaa, vallaha tamda yapacağım şeydi buuhahaaaa.. İyiki soyledin yaa... Eee nasıl olcak yani ne yapıcaz o zamn.. Anlamadım ki
yaaa niye bole bi kısıtlama varkiiiİlk mesajda bir kek var o tarz yapabilirsinizBirde Kazen etiketler yapmış onlara uygunda yapabilirsiniz..
Canım biz kaç gündür konuşuyoruz hatta kategori anketini yeniledikyaaa niye bole bi kısıtlama varkiiiben o fotolardaki pastaların aynından yapabiliyosum (yasak olanlar varya)
bendee seni ozlemisimmmm yaaaaa ahhh eski gunlerrrhahaaayhh habibtem ozlemişim seni beaaaa
kurallar varsa boynumuz kıldan incedirCanım biz kaç gündür konuşuyoruz hatta kategori anketini yeniledikÇoğunluk buna karar verdi
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
Canım böyle daha kolay olacakkurallar varsa boynumuz kıldan incedir
biz her turlu altından kalkarız inşallah
Rica ederim canımbileydim oy vermwezdim bu kategoriye ben o nevoşun resim koyduğu pastalardan super yapıyorum.. İyiki uyardın bu arada Nevreste cim..
oyle vallaa.. Bu arada gebeliğin hayırlı olsun canmm.. Darısı bize inşllhhbendee seni ozlemisimmmm yaaaaa ahhh eski gunlerrr
sendee tarifler kisminaaa ekleee yaspastam diyeeee...aliyorsun hazir keki krema kremsanti susle bittiibileydim oy vermwezdim bu kategoriye ben o nevoşun resim koyduğu pastalardan super yapıyorum.. İyiki uyardın bu arada Nevreste cim..
valla elinden geldiğince uyar herkesi çunku ben bile bilmiyodum..Rica ederim canımUmarım sorun yaşamayız herkes kategoriye uygun yapar
İlk mesajda yazıyor canım umarım görülürvalla elinden geldiğince uyar herkesi çunku ben bile bilmiyodum..
sagollll canim benimmmm darisi en kisa zamandaaa sana insallah...isteyen herkese nasip etsinnnn dualarim.sizinleoyle vallaa.. Bu arada gebeliğin hayırlı olsun canmm.. Darısı bize inşllhh
hiçte bi kereesendee tarifler kisminaaa ekleee yaspastam diyeeee...aliyorsun hazir keki krema kremsanti susle bittii