- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Hayırlısı olsun canımAllah kolaylık versinbendeee katilmak istiyorummm amaaa daha bulanti afedersnz kusmalar gecmedi...iyi olrsam.katilmayi dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımAllah kolaylık versinbendeee katilmak istiyorummm amaaa daha bulanti afedersnz kusmalar gecmedi...iyi olrsam.katilmayi dusunuyorum
valla aklımda guzel bişey varda bakalım artıkÇok abartma yorma kendini
Pastalar kabul edilmeyecek bilginiz olsunSonra emeğiniz boşa gitmesinvalla aklımda guzel bişey varda bakalım artık
anlamasım.. Pastalar derken..Pastalar kabul edilmeyecek bilginiz olsunSonra emeğiniz boşa gitmesin
Az olmak şartıyla sos ve meyve kullanabilirsiniz
Evet canım aynen öyle diyorumnevossss diyor ki yaspasta tarzinda olmayacak sus olarak ustune sadece soslu moslu seyler diyor
O zaman tarifinizi bekliyoruzKek miiii ??? En sevdigimmm yapmaya da yemeye de bayilirimm
Bak bak baakkkyine iddialı bişey hazırliycam bana o yakışır demi
Canimmm:)) kek diye bi yazi gözüme carpti ve kendimi burada buldum bayilirim daaa iki hamiş kaçamak yapiyoruz anlasilan
İnsallahh katilabilirimm önce en cok sevdiğim keki secmeliyimO zaman tarifinizi bekliyoruz
tatlimmmm.buralara gecer oyumu veririm..yapmak istesemde yapamiuorum.bu aralar insanin istahi aaciliyor arada ugraaaa ya da yp bir tarif bakalim.huneriniCanimmm:)) kek diye bi yazi gözüme carpti ve kendimi burada buldum bayilirim daaa iki hamiş kaçamak yapiyoruz anlasilan
Tamam siz seçim yapın,biz tarifiniz bekliyoruzİnsallahh katilabilirimm önce en cok sevdiğim keki secmeliyim