- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ama hanımefendi hep ben yapıyorum, hep ben... hep ben.....Aslında pek sıkılmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hanımefendi hep ben yapıyorum, hep ben... hep ben.....Aslında pek sıkılmaz
Umarım ben yapmamışımdır, durduk yere 1 oydan olmayayımbenim yapacağım tarifi yaptılar hemde ben konu açmadan 5 dk önce bende depresyona girdim gelmedim napayım e o kadar uğraştım yaptıklarımı kendim yedim napayım dimibenim tarifimi yapan arkadaşa oy vermem bana ne şimdiden söyleyeyimm de şanssızlık
Ben yaşlıyım senin gelip bana yardımcı olman lazımAma hanımefendi hep ben yapıyorum, hep ben... hep ben.....
rahat ol kesinlikle sen değilsin oy vereceklerim listesindesin ama senin sunum çok ilginç ama çok ilgi çekici az önce bakmıştım eline sağlıkUmarım ben yapmamışımdır, durduk yere 1 oydan olmayayım
Neren yaşlı senin, taş gibi hatunsunBen yaşlıyım senin gelip bana yardımcı olman lazım
Neden eklemediniz Keşke ekleseydinizbenim yapacağım tarifi yaptılar hemde ben konu açmadan 5 dk önce bende depresyona girdim gelmedim napayım e o kadar uğraştım yaptıklarımı kendim yedim napayım dimibenim tarifimi yapan arkadaşa oy vermem bana ne şimdiden söyleyeyimm de şanssızlık
Çok teşekkür ederim içime su serptin Küsme ya, oluyor arada böyle şeyler, 5 dk ile kaçırmışsınrahat ol kesinlikle sen değilsin oy vereceklerim listesindesin ama senin sunum çok ilginç ama çok ilgi çekici az önce bakmıştım eline sağlık
İşine gelince öyle mi oldumNeren yaşlı senin, taş gibi hatunsun
Ne münasebet ben hep böyle düşünüyorumİşine gelince öyle mi oldum
Yaparsın temizlik diyorsun
Erken doğmuşum ne yapayımNe münasebet ben hep böyle düşünüyorum
İşi sayısala vurduğumuz zaman ortaya başka sonuçlar çıkıyor olabilir ama benle alakası yok onun
Annene kız, biraz daha bekleyemedin mi diyeErken doğmuşum ne yapayım
ya araştırma bile yapmıştım kekin adını nasıl aldığını bulmuştum ama sildim resimleri tekrar nasip değilmiş ama çok güzel oldu ben gideyimde arkadaşa destek çıkayım bari tadı çok güzeldi ya hatta arkadaşlara da götürdüm öneririm referans yapayım arkadaşa eğer derece yaparsa bana da madalya gönderirimisiniz acaba çok heveslenmiştim yaNeden eklemediniz Keşke ekleseydiniz
Eminim tıpatıp aynı değildir Herkesin tarzı farklıdır Siz farklı yorumlamışsınızdır
yok küsmedim geçti en azından boşa yapmadım çok güzel olmuştu ya afiyetle yedim yedirdim millette nasiplenmiş olduÇok teşekkür ederim içime su serptin Küsme ya, oluyor arada böyle şeyler, 5 dk ile kaçırmışsın
Ellerine sağlık, afiyet olsunya araştırma bile yapmıştım kekin adını nasıl aldığını bulmuştum ama sildim resimleri tekrar nasip değilmiş ama çok güzel oldu ben gideyimde arkadaşa destek çıkayım bari tadı çok güzeldi ya hatta arkadaşlara da götürdüm öneririm referans yapayım arkadaşa eğer derece yaparsa bana da madalya gönderirimisiniz acaba çok heveslenmiştim ya
yok küsmedim geçti en azından boşa yapmadım çok güzel olmuştu ya afiyetle yedim yedirdim millette nasiplenmiş oldu
işyerine götürdüm ya ben tak yaşıyorum tabi o kadar şeyi yiyemem yazık olmasın dedim diyorlar hayırdır önemli bir gün mü var bende dedim yok içimden geldi falan napayım teşekkürler bu aradaEllerine sağlık, afiyet olsun
Kadın çok beklemiş zatenAnnene kız, biraz daha bekleyemedin mi diye
Hangi kekmiş o çok merak ettimya araştırma bile yapmıştım kekin adını nasıl aldığını bulmuştum ama sildim resimleri tekrar nasip değilmiş ama çok güzel oldu ben gideyimde arkadaşa destek çıkayım bari tadı çok güzeldi ya hatta arkadaşlara da götürdüm öneririm referans yapayım arkadaşa eğer derece yaparsa bana da madalya gönderirimisiniz acaba çok heveslenmiştim ya
yok küsmedim geçti en azından boşa yapmadım çok güzel olmuştu ya afiyetle yedim yedirdim millette nasiplenmiş oldu
Yarım olsun ben vereyim
Ama önce altını isterim
İyi bak onlara yaramış Yeni tarifle gel istersen, bu sefer bulunamayacak bir tarif yaparsınişyerine götürdüm ya ben tak yaşıyorum tabi o kadar şeyi yiyemem yazık olmasın dedim diyorlar hayırdır önemli bir gün mü var bende dedim yok içimden geldi falan napayım teşekkürler bu arada