- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Oyumu sana veriyorumolur mu bisey teklif etmemek
secimim dogasina aykiri
hatta ve hatta bana oy veren arkedesleslere bi ceyrek altin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyumu sana veriyorumolur mu bisey teklif etmemek
secimim dogasina aykiri
hatta ve hatta bana oy veren arkedesleslere bi ceyrek altin
Merhaba canım nasılsınHayırlı akşamlar
İyiyim Nevoşum, sen nasılsınMerhaba canım nasılsın
İyiyim canım çok şükürİyiyim Nevoşum, sen nasılsın
İyiler canım 2si köyde 2si yanımda:) Senin tatil nasıl geçti Nevoşumİyiyim canım çok şükür
Senin kuzular nasıl
Pek tatil yaptık sayılmaz canımİyiler canım 2si köyde 2si yanımda:) Senin tatil nasıl geçti Nevoşum
Off 10 gündür ne temizliği Nevoşum MaşaAllah sana Ben iki günde pert oldum, yaşlanmışımPek tatil yaptık sayılmaz canım
Eşimin izni yok bende çocuklarla ailemin yanına gittim biraz kalıp döndüm
10 gündür falan temizlik yapıyordum bitti sayılır
Memleketten misafir gelecek
Yatak,yorgan,cam,kapı,dolap her yeri temizledim canımOff 10 gündür ne temizliği Nevoşum MaşaAllah sana Ben iki günde pert oldum, yaşlanmışım
Gel bana yardıma o zaman benim işler bitmedi dahaYatak,yorgan,cam,kapı,dolap her yeri temizledim canım
Tamam geleyimGel bana yardıma o zaman benim işler bitmedi daha
Tamam geleyim alıştım ne de olsaEliniz değmişken bana da gelin
Bizim orda görümceler yapar temizliği
Ne zaman çıkıcan yola Ohh mis, ellerine sağlık Nevoşum Tatlım ben çıkıyorum, kızım uyandı:)Tamam geleyim
Koltukları,sandalyeleri sileceğim birde halılar serilecek bitirdim çok şükür
Demi yani, iş bitince canın sıkılır boşluğa düşersinTamam geleyim alıştım ne de olsa
Görüşürüz Vuslatım konuşamadıktaNe zaman çıkıcan yola Ohh mis, ellerine sağlık Nevoşum Tatlım ben çıkıyorum, kızım uyandı:)
Yoldayım geliyorumNe zaman çıkıcan yola Ohh mis, ellerine sağlık Nevoşum Tatlım ben çıkıyorum, kızım uyandı:)
Aslında pek sıkılmazDemi yani, iş bitince canın sıkılır boşluğa düşersin