- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Maşallah KK hatunlarına yetişebilene aşkolsun vallahiBir tarifimiz hazırHer an eklenebilir
Acaba kim yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah KK hatunlarına yetişebilene aşkolsun vallahiBir tarifimiz hazırHer an eklenebilir
Acaba kim yaptı
Yok küstüm bütün elektriğim gitti.O zaman yenisini yapınca eklersin
Maşaallah çok hamaratlarMaşallah KK hatunlarına yetişebilene aşkolsun vallahi
Yapma yaNeyse kısmetYok küstüm bütün elektriğim gitti.
Bu seferde bu hızdan sınıfta kalmayım Nevreste :))Maşaallah çok hamaratlar
Yok canım vaktimiz uzunKafana yatan,sana en uygun tarifini yapBu seferde bu hızdan sınıfta kalmayım Nevreste :))
Bunun için seçim yapmam gerek bir hayli tarifim var bakalım şanslı hangisi olacak artık kısmetYok canım vaktimiz uzunKafana yatan,sana en uygun tarifini yap
Merakla bekliyorumBunun için seçim yapmam gerek bir hayli tarifim var bakalım şanslı hangisi olacak artık kısmet
nasıı yoksunn.. Sensiz adım atmam bennnYeni kategoride yokum
Bizim acelemiz yok beklerizHerkese hayırlı olsun yarışmamız.. Katılmayı duşunuyorum ancak katılımım biraz geç,olabilir.. Kv. Ve kp bende kalıyor bu aralar.. Anca onlar gidince yapabilicem...
KK hanımları hamarat olunca böyle oluyormasalllah daha az once yeni kategori koyuldu hemen hamarat bir hatun mutfaga gecip hunerli elleriylee kekini pisirmissss nevos meraklandim acikcasi
yine iddialı bişey hazırliycam bana o yakışır demiBizim acelemiz yok bekleriz
ayyy teşekkur ederimm habibtemmm.. bnde çok mutlu oldumShirine-alish prolugun ayirli olsun cok yakismiss
Çok abartma yorma kendiniyine iddialı bişey hazırliycam bana o yakışır demi
nasil aldin merah ettimayyy teşekkur ederimm habibtemmm.. bnde çok mutlu oldum