Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım abartılmadan sos eklenebilirAma içi dışı krema olan,meyve ve çikolata olan kekler kabul edilmeyecekYeni kategori hayırlı olsun.
Nevoş net kurallar söylenmemiş.Sos,puding serbest mi yasak mı?Sonradan bir problem çıkmasın da.
bu ne demek ben hiç bişey anlamadımBu yarışmada
tags "anahatar kelime" bölümüne girdiğiniz kelime ile Google arama sonuçlarında en iyi yerde olan kullanıcıya süpriz ödül.
İnşallahı maşallahı kalmadı tatlım ne vakit bir yarışmaya bende katılayım desem illâki bir şey engel oluyor bende anlayamadım inan gerçekten istiyorum umarım bir manim çıkmaz :)İnşaallah canım bekliyoruz
Tamam canım.Bunu devamlı hatırlatalım da görmedim, bilmiyordum olmasın.Emeğe yazık olur.Canım abrtılmadan sos eklenebilirAma içi dışı krema olan,meyve ve çikolata olan kekler kabul edilmeyecek
Kazen'in eklediği resim çok uygun aslında
Umarım bu sefer birşey çıkmazİnşallahı maşallahı kalmadı tatlım ne vakit bir yarışmaya bende katılayım desem illâki bir şey engel oluyor bende anlayamadım inan gerçekten istiyorum umarım bir manim çıkmaz :)
Çıkmaması için bu gece dua edicem inanUmarım bu sefer birşey çıkmaz
Şöyle bir ekleme yaptım..Yeterli olur mu?Tamam canım.Bunu devamlı hatırlatalım da görmedim, bilmiyordum olmasın.Emeğe yazık olur.
Merakla bekliyorumÇıkmaması için bu gece dua edicem inan
Evet canım çok iyi olmuş.Şöyle bir ekleme yaptım..Yeterli olur mu?
Yarışma ''Kekler Yarışması '' olduğu için bol kremalı,meyveli,çikolatalı pastalar kabul edilmiyecektir..Bilginiz olsun..
TamamEvet canım çok iyi olmuş.
Kim kim?Bir tarifimiz hazırHer an eklenebilir
Acaba kim yaptı
Söylemem sürprizKim kim?
Nevoş keki yaptım ama istediğim gibi olmadığı için eklemeyeceğim.Tamam
Adra'cım elektrik var mı
O zaman yenisini yapınca eklersinNevoş keki yaptım ama istediğim gibi olmadığı için eklemeyeceğim.
Kulağıma fısılda kimse duymaz.Söylemem sürpriz
Mutlaka vardirda o kotu ihtimaller hep bana denk geliyor heraldemuhakkak bi sebebi vardir canim,
malzemelerin soguk olmasi
yumurtalari kabartmamak
kabartma tozunun kullanim tarihinin dolmasi
firinin isi ayari
unun markasina kadar degisebiliyor sonuc ....