- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Aynen bu sene fena sıcak vardı.Sıcaktan olmuştur, yarın al mutlaka canım. Şifa olsun İnşaAllah
Âmin sağolasın, Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bu sene fena sıcak vardı.Sıcaktan olmuştur, yarın al mutlaka canım. Şifa olsun İnşaAllah
Senden de canım, cümlemizdenAynen bu sene fena sıcak vardı.
Âmin sağolasın, Allah razı olsun
Rabiş profiline gir çık toz ettim nerde resim
Yetenek düşmanı işte, anca çeneRabiş profiline gir çık toz ettim nerde resim
Aman boşver ben gördüm fıstık gibisincildirzammmmmmmm fotografi kabul etmiyor etkisine ne uygun degil diyo
foto okadar büyük degilki
Çok hafiften kırp canım ben de de oluyor bazen, hatta kırpmıyorum bile kırpar gibi yapıyorum kenardan iğne ucu kadar alıyorumcildirzammmmmmmm fotografi kabul etmiyor etkisine ne uygun degil diyo
foto okadar büyük degilki
Küçültmelisin, sağdan soldan kırpman lazımpink cadim simdi napmaliyim forolari kabul etmiyor
Brn görmedim amaAman boşver ben gördüm fıstık gibisin
Yetenek düşmanı işte, anca çene
sana özelden yollicam vuslatim baska türlü beceremicemÇok hafiften kırp canım ben de de oluyor bazen, hatta kırpmıyorum bile kırpar gibi yapıyorum kenardan iğne ucu kadar alıyorum
cadim o son 3 resmimi kirp yarin bana yolla özelden sag kolum degilmisinKüçültmelisin, sağdan soldan kırpman lazım
Ben senin yerine tekrar tekrar bakarım diyecektim ama atacakmış özeldenBrn görmedim ama
Tamam Rabişim çabuk yolla çatlıcamsana özelden yollicam vuslatim baska türlü beceremicem
yollamiyom vazcaydim saka vuslatim
Zahmet olur mu hiç, hemen bile yapar atarımcadim o son 3 resmimi kirp yarin bana yolla özelden sag kolum degilmisin
ben beceremem kirpmaki siz iyi biliyonuz
yarin albümelere atarim zahmet vermezsem eger
Hiç olar öyle şeyBen senin yerine tekrar tekrar bakarım diyecektim ama atacakmış özelden
Önce böyle sonra böyle oldumyollamiyom vazcaydim saka vuslatim
ben yine beceremedim pink cadim atcak sana resimleriHiç olar öyle şey
Önce böyle sonra böyle oldum