- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Olsun yine bakarım, sana bakmaya doyamadım ki bencadim resim eklicem ama ilk gören sendin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yine bakarım, sana bakmaya doyamadım ki bencadim resim eklicem ama ilk gören sendin zaten
ya cadim benim cok gecmis olsun üzüldüm ALLAHtan acil sifalar dilerim balimGrip oldum Rabişim boğazım çok kötü beze çıktı öksürük var, faranjit oldum her gripte oluğu gibi
Pinkom çok geçmiş olsun, zencefille adaçayı kaynat iç günde 2 fincan rahatlatır canımGrip oldum Rabişim boğazım çok kötü beze çıktı öksürük var, faranjit oldum her gripte oluğu gibi
Âmin Allah razı olsunya cadim benim cok gecmis olsun üzüldüm ALLAHtan acil sifalar dilerim balim
tamam komutanim ne bagirip korkutuyon parnak kadar cocuguGitmedim ya, resiiiimmmm
O resim albüme gelecek
Olsun yine bakarım, sana bakmaya doyamadım ki ben
Sağol tatlımPinkom çok geçmiş olsun, zencefille adaçayı kaynat iç günde 2 fincan rahatlatır canım
dogru adresmis ben randevuya geciktimNe bileyim
Umarım kadındır yazdığım
Sen beni izlemiyormuşsun ki göremiyorum
sade arkadaslar görsün istiyorum öyle ayarladim umarim dogru yapmisimdir yoksa mafis ben
Çorba iyidir iyivuslatim gel sunu kara lahana sarmasi yapalim
tamam komutanim ne bagirip korkutuyon parnak kadar cocugu
5 dak ekliyorum
cadim ekliyemedim beceremedimSen beni izlemiyormuşsun ki göremiyorum
becerebilirsem eklicem profilime girdim yapamadimÇorba iyidir iyi
Beklemedeyim
Dur resim atayım sana öyle yaparsıncadim ekliyemedim beceremedim
bekliyorum cadimDur resim atayım sana öyle yaparsın
Atılır mı onlar kuzum, boğaz ağrısı üst solunum yolu rahatsızlıklarına en iyi ilaç onlarİki gün iç bak nasıl kendine geliyorsunSağol tatlım
Onların hepsini atmıştım vuslatım yarın gidip alayım. Sütle limon doldu içim dışım azıcık yeni tat alayım, çok tat alıyormuşum gibi
Albüme resim ekle seçeneği vardı canım değişmiş mi o dabecerebilirsem eklicem profilime girdim yapamadim
bekliyorum cadim
Kimyona böcek gelmişti onların içine de girmiş ondan attımAtılır mı onlar kuzum, boğaz ağrısı üst solunum yolu rahatsızlıklarına en iyi ilaç onlarİki gün iç bak nasıl kendine geliyorsun
Sıcaktan olmuştur, yarın al mutlaka canım. Şifa olsun İnşaAllahKimyona böcek gelmişti onların içine de girmiş ondan attım