- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
bizim basimiz kelmiKıskanmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim basimiz kelmiKıskanmayalım
Sen de mi öyle düşünüyorsunİyiyim canım Bir ara ben de uzak kalmıştım buralardan, yine burdayım Ben bıraktığın gibiyim Rabişim:) Tatilde İst.a gittik geldik şimdi maratona devam Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun hlâ
Amin canım
Sorma taramalı gibiler
Sizde sevin ne yapalımbizim basimiz kelmi
Sen ben gidebiliriz de diğerleri bu saatte gitmesin mutfağayok biraktim vuslatim ama aklim hala yemekte mutfaga gitsemmi diye düsünüyorum
bizde alanyaya gittik simdi döndüm buz gibi ülkeye ne güzel Vatanim benimİyiyim canım Bir ara ben de uzak kalmıştım buralardan, yine burdayım Ben bıraktığın gibiyim Rabişim:) Tatilde İst.a gittik geldik şimdi maratona devam Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun hlâ
Amin canım
Sorma taramalı gibiler
Benimde uykum geliyor ama bırakıp yatamıyorumiyiyim cok sukur,
gunduz boyle balli muhabbet olmuyor,
gece basliyoz, gozlerim kapaklarim kayiyor,kurdan takip takip ediyom
Duymaz olur muyum seni onaylıyorlarbizde alanyaya gittik simdi döndüm buz gibi ülkeye ne güzel Vatanim benim
yok vuslatim calismiyorum cok calistim ya usandim
evdeyim artik
demi yani canim haksizmiyim MASALLAH cenelerine
nevos duydun demi ben hakliymisim
yok biraktim vuslatim ama aklim hala yemekte mutfaga gitsemmi diye düsünüyorum
birde cenen düsük olsaymis mesaj sayin milyonlari bulurmus vay ozmanki halimi hic düsünemiyorum motor taktirsam bile kurtarmazdiAslında pek çenem düşük değil niye öyle bir izlenim oluştuysaMesaj sayımdan belli oluyor
Bize şişko mu diyorsunuzSen ben gidebiliriz de diğerleri bu saatte gitmesin mutfağa
pinkmi geldi banami öyle geliyorSizde sevin ne yapalım
birde cenen düsük olsaymis mesaj sayin milyonlari bulurmus vay ozmanki halimi hic düsünemiyorum motor taktirsam bile kurtarmazdi
Yazıştığımız için geride kalıyorsun, ses kaydı olsa biz yetişemeyiz sananevos ile pink bi sohbete baslasin en az 2 sayfa geriden yaziyorum bende ne cene var yetisemiyorum
Sen ben gidebiliriz de diğerleri bu saatte gitmesin mutfağa
Bana da öyle geliyorpinkmi geldi banami öyle geliyor
Kim, nerde, neyi, ne oldu kiSen de mi öyle düşünüyorsun
Buna katılıyorumYazıştığımız için geride kalıyorsun, ses kaydı olsa biz yetişemeyiz sana
anlasildi bu gece yine mutfak yolu gözüküyor ne pisirelimSen ben gidebiliriz de diğerleri bu saatte gitmesin mutfağa
Hiç halim yok gelmeyecektim ama Kocaman öpüp hastalığı sana satayım dedimpinkmi geldi banami öyle geliyor
haklilar ama bosa onaylamiyolar ates olmayan yerden duman cikmazmisDuymaz olur muyum seni onaylıyorlar