- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
insan 7 neyse 70de odur vuslatim hala ispikciUnutmazsın değil mi Nasılsın ispikçi Rabişim benim
ben iyiyim canim benim sagol sen nsilsin görüsmeyeli neler yaptin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan 7 neyse 70de odur vuslatim hala ispikciUnutmazsın değil mi Nasılsın ispikçi Rabişim benim
Rabiş Hanım hiç görmüyorsun bizi Unutulduk mu
Seviyorsa senin için daha kolay canım, çok uğraştırmaz aslında:) Büyükten küçüğe, 17-12-10- en küçüğü de 3ü yeni bitirdi canım
Kuzum telefondn yazıyorum geriden geriden geliyorum:) Gece kuşumsimdide sen beni unuttun vuslat
Kuzum telefondn yazıyorum geriden geriden geliyorum:) Gece kuşum
Halâ gece yemek hayallerine devam mı Rabişimbenim canim tantuni sarma börek bonfile cekiyor gece gece
Yoğunluktan olabilircilem oldu haberi niye geliyor baska habermi yok cilekesmi olcaz ne
INSALLAH seneye bida gitcegiz nevosum kismetse
Kizlar ben kactim uyku saati
Gorusurz iyi geceler
pinkstrap yetiş Rabia bize laf atıyornevos ile pink bi sohbete baslasin en az 2 sayfa geriden yaziyorum bende ne cene var yetisemiyorum
İyi geceler canımKizlar ben kactim uyku saati
Gorusurz iyi geceler
Halâ gece yemek hayallerine devam mı Rabişim
yalanmi bi basladinizmi susmuyonz olan bana oluyor kosttur kosturpinkstrap yetiş Rabia bize laf atıyor
Nur'cum
biz neoluyoz
Sen yavaş yazıyorsun sorun bizde değilyalanmi bi basladinizmi susmuyonz olan bana oluyor kosttur kostur
Kıskanmayalımbiz neoluyoz
hizli yazmak icin tüm cabami sarf ediyorum ama sizdeki ceneye yetismek ne mümkünSen yavaş yazıyorsun sorun bizde değil
İyiyim canım Bir ara ben de uzak kalmıştım buralardan, yine burdayım Ben bıraktığın gibiyim Rabişim:) Tatilde İst.a gittik geldik şimdi maratona devam Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun hlâinsan 7 neyse 70de odur vuslatim hala ispikci
ben iyiyim canim benim sagol sen nsilsin görüsmeyeli neler yaptin
Amin canımAynen ,
Allah bagislasin canim
İsteyen herkese nasip olsun insh
Sorma taramalı gibilernevos ile pink bi sohbete baslasin en az 2 sayfa geriden yaziyorum bende ne cene var yetisemiyorum
Aslında pek çenem düşük değil niye öyle bir izlenim oluştuysaMesaj sayımdan belli oluyorhizli yazmak icin tüm cabami sarf ediyorum ama sizdeki ceneye yetismek ne mümkün
Nur'cum
İyiyim canımsın sen nasılsın