- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
kızlar sıze keyıflı sohbetler
ıyı geceelrr
gorusmek uzeree
iyi geceler ALLAH rahatlik versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı geceelrr
gorusmek uzeree
Rabiş Hanım hiç görmüyorsun bizi Unutulduk munevosum özeline bakarmisin
Seviyorsa senin için daha kolay canım, çok uğraştırmaz aslında:) Büyükten küçüğe, 17-12-10- en küçüğü de 3ü yeni bitirdi canımbenim ufaklik kalem-deftere cok merakli, bizi bayagi yorcak gibi gorunuyor
aman saglikli olsunlar da 7/24 keyifle ilgilenir.dururum
senin kuzular kac yasinda canim
ben de yıyebıler mıyımmm nur hağnımcıgımmm ben hep acımm da
Rabiş Hanım hiç görmüyorsun bizi Unutulduk mu
Seviyorsa senin için daha kolay canım, çok uğraştırmaz aslında:) Büyükten küçüğe, 17-12-10- en küçüğü de 3ü yeni bitirdi canım
Evet rabiş'im öyle etiketleniyorNasılsın canım hoşgeldin
ilk defa yapiyorumda
İyi geceler canımkızlar sıze keyıflı sohbetler
ıyı geceelrr
gorusmek uzeree
bende acim hemde nasil ama yememem lazimben de yıyebıler mıyımmm nur hağnımcıgımmm ben hep acımm da
ıyı geceelrr
gorusmek uzeree
Çok iyi canım, mutlaka güzel bir imkan çıkar İşte de eşde de Rabbim gönlüne göre versin canımevt canım cok fazla ozelde de kamuda da ama cok mezun verıyor tek dezavantaj kaymakamlıktan tutta gümrüge kadar cok avantajı var
nevosum alintilarda sorun yasiyorum alinti ilk yaptimda ilk askim cilem oldu haberi geliyorEvet rabiş'im öyle etiketleniyorNasılsın canım hoşgeldin
Nasıl geçti tatil
En iyisi devlet işi onu bekle olmazsa diğerlerine bakarsınozele nıyetlenıp nıyetlenıp oturuyorumm
babam ıs begenmıyor
ocak gıbı atama durumuna baglı baslarım ıns boyle ıste evdyım bu ara
aminnn nevosummm hepımız ııcınn hayırlısııı
ıyı geceelrr
gorusmek uzeree
Hayırlı gecelerKizlar ben kactim uyku saati
Gorusurz iyi geceler
ben de yıyebıler mıyımmm nur hağnımcıgımmm ben hep acımm da
O sorunu bende yaşıyorum direk alıntıya ulaşamıyorumnevosum alintilarda sorun yasiyorum alinti ilk yaptimda ilk askim cilem oldu haberi geliyor
kac defa tekrarliyorum
iyiyim bitanem sen nasilsin
cok güzeldi bida gitmek istiyorum
Unutmazsın değil mi Nasılsın ispikçi Rabişim benimsen benim vuslatimsinmi unuturmum seni balim
cilem oldu haberi niye geliyor baska habermi yok cilekesmi olcaz neO sorunu bende yaşıyorum direk alıntıya ulaşamıyorum
İyiyim canım çok şükür
Tabi güzeldir