- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
sarmami olsa lopur lopur yerdimsu an ,bol soslu bi iskendere, 1tabak dolusu yaprak sarmaya , 1 kizarmis tavuga asssla diyemezdim...
olsa da yesek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarmami olsa lopur lopur yerdimsu an ,bol soslu bi iskendere, 1tabak dolusu yaprak sarmaya , 1 kizarmis tavuga asssla diyemezdim...
olsa da yesek
Hemen çevirKim, nerde, neyi, ne oldu ki
Seneye artık Rabişim:) Ohh iyi daha çok görüşürüz artık Dur kız karıştırma ortalığı şimdibizde alanyaya gittik simdi döndüm buz gibi ülkeye ne güzel Vatanim benim
yok vuslatim calismiyorum cok calistim ya usandim
evdeyim artik
demi yani canim haksizmiyim MASALLAH cenelerine
nevos duydun demi ben hakliymisim
Bize şişko mu diyorsunuz
canim benim nasilsin vuslati duydun demi ne dedi sana ve nevosaYazıştığımız için geride kalıyorsun, ses kaydı olsa biz yetişemeyiz sana
evet gelmis simdi kazani cevirme zamani suclu sensin nevosBana da öyle geliyor
hani pink ve nevos icin cok cenebazlar dedin ya onu diyorKim, nerde, neyi, ne oldu ki
sarmami olsa lopur lopur yerdim
Hayatta inanmam vuslat yapmaz öyle şeylercanim benim nasilsin vuslati duydun demi ne dedi sana ve nevosa
ben masumumki vuslat girdi aklima ama ben ona uymadimHiç halim yok gelmeyecektim ama Kocaman öpüp hastalığı sana satayım dedim
Rabia ortalığı karıştırmadan uyuyamazSeneye artık Rabişim:) Ohh iyi daha çok görüşürüz artık Dur kız karıştırma ortalığı şimdi
olur tabiki sade nevosa iltifat olmuyorkisende su boregim, meyveli turtam ol
olma mi
Şimdi bütün suç Vuslat'ın mı olducanim benim nasilsin vuslati duydun demi ne dedi sana ve nevosa
Eminim uymamışsındır, siper etmişsindir kendini banaben masumumki vuslat girdi aklima ama ben ona uymadim
ben masumum herzamanki gibi vuslatim hic karistirmim ortaliSeneye artık Rabişim:) Ohh iyi daha çok görüşürüz artık Dur kız karıştırma ortalığı şimdi
Onu kabul ediyorum seni ispikledimevet gelmis simdi kazani cevirme zamani suclu sensin nevos
durun !
bende geliyom
Hadi bol domates soslu makarnayaanlasildi bu gece yine mutfak yolu gözüküyor ne pisirelim
Rabişin gazına geldim, o da sattı beniHemen çevir
Aboww bak topu bana attıcanim benim nasilsin vuslati duydun demi ne dedi sana ve nevosa
kilo alirsam suclu seni ilan etcemsoyle eksili,incecik sarilmis ve sira sira dizilmiss
du agzimin suyunu silip geliyom
yaptiki ama bana hak verdiHayatta inanmam vuslat yapmaz öyle şeyler