insan 7 neyse 70de odur vuslatim hala ispikciUnutmazsın değil miNasılsın ispikçi Rabişim benim
Rabiş Hanım hiç görmüyorsun biziUnutulduk mu
Seviyorsa senin için daha kolay canım, çok uğraştırmaz aslında:) Büyükten küçüğe, 17-12-10- en küçüğü de 3ü yeni bitirdi canım
Kuzum telefondn yazıyorum geriden geriden geliyorum:) Gece kuşumsimdide sen beni unuttun vuslat
Kuzum telefondn yazıyorum geriden geriden geliyorum:) Gece kuşum
Halâ gece yemek hayallerine devam mı Rabişimbenim canim tantuni sarma börek bonfile cekiyor gece gece
Yoğunluktan olabilircilem oldu haberi niye geliyor baska habermi yok cilekesmi olcaz ne
INSALLAH seneye bida gitcegiz nevosum kismetse
Kizlar ben kactim uyku saati
Gorusurz iyi geceler
nevos ile pink bi sohbete baslasin en az 2 sayfa geriden yaziyorum bende ne cene var yetisemiyorum
İyi geceler canımKizlar ben kactim uyku saati
Gorusurz iyi geceler
Halâ gece yemek hayallerine devam mı Rabişim
yalanmi bi basladinizmi susmuyonz
biz neoluyoz
Sen yavaş yazıyorsun sorun bizde değilyalanmi bi basladinizmi susmuyonzolan bana oluyor kosttur kostur
hizli yazmak icin tüm cabami sarf ediyorum ama sizdeki ceneye yetismek ne mümkünSen yavaş yazıyorsun sorun bizde değil
insan 7 neyse 70de odur vuslatim hala ispikci
ben iyiyim canim benim sagol sen nsilsingörüsmeyeli neler yaptin
Amin canımAynen ,
Allah bagislasin canim
İsteyen herkese nasip olsun insh
Sorma taramalı gibilernevos ile pink bi sohbete baslasin en az 2 sayfa geriden yaziyorum bende ne cene var yetisemiyorum
Aslında pek çenem düşük değil niye öyle bir izlenim oluştuysahizli yazmak icin tüm cabami sarf ediyorum ama sizdeki ceneye yetismek ne mümkün
Nur'cum
İyiyim canımsın sen nasılsın