Canım kızlarda yeni bir okul yeni bir çevreye başlayınca ortada kaldım o yüzden daha pek farkında değilimOğlum halinden memnun umarım hep öyle olurAllah kolaylik versin canim
ne tatli heyecandir anaokulu cok ii biliyorum
Sağol canım hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kızlarda yeni bir okul yeni bir çevreye başlayınca ortada kaldım o yüzden daha pek farkında değilimOğlum halinden memnun umarım hep öyle olurAllah kolaylik versin canim
ne tatli heyecandir anaokulu cok ii biliyorum
Çok geçmiş olsun canımAllah korumuş
Üzme tatlı canınıBirşey olmadan atlatmışsınızRabbim beterinden korusun
Amin canım inşaallahhtesekkurler nevosum amin insh.
ne kadar sukretsem az. Allah hepimizin yavrusunu gorunen gprunmeyen tum kazalardan korusun insh ,
hadi borek yapin da yiyek . caylar benden
Nevoş sizin maraton daha da çokmuş.Rayına oturunca daha da kolay olur herhalde.Evde yalnız olmak da güzel olur uzun süreden sonra.Hayırlı olsun canım hepimize
Teşekkür ederim canımSenin kuzuyada Allah kolaylık versin
Benim koşuşturma olacak ,ama 10-11 yıldır ilk defa evde tek kalacağız3 çocukta okula gidiyor
Sabah 7:30da kurs ile başladık12:20de oğlumu ben götürdüm kızları eşimSonra kızlar girmeden okula yetiştim
Sonra onlar sınıflarına geçince anaokuluna yine gittimBugünden başladık bakalım gerisi nasıl gelecek
Abovvvvvv maşallah sanaaa bol,bol enerjili yiyecekler ye nevrestem..çünkü sana çok lazım olacakk..bende koşturuyorum ama senn daha bir ekşınlısınn..Hayırlı olsun canım hepimize
Teşekkür ederim canımSenin kuzuyada Allah kolaylık versin
Benim koşuşturma olacak ,ama 10-11 yıldır ilk defa evde tek kalacağız3 çocukta okula gidiyor
Sabah 7:30da kurs ile başladık12:20de oğlumu ben götürdüm kızları eşimSonra kızlar girmeden okula yetiştim
Sonra onlar sınıflarına geçince anaokuluna yine gittimBugünden başladık bakalım gerisi nasıl gelecek
Tek oyumu atan Sarayca ya teşekkür ediyorum burdan çok heyecanlandim kim bana oy atan diye ellerin dert görmesin diyorum
canımm şükür mevlaya iyiyimm giremedim pek foruma bayram temizliği bayramdı,, tatildi derken anca be kuzumm ..
Haftada 3 gün böyle olacak canımEşimde rayına oturursa sorun olmaz dediAnlatınca ona kolay geliyor ne de olsa ben yaşıyorumNevoş sizin maraton daha da çokmuş.Rayına oturunca daha da kolay olur herhalde.Evde yalnız olmak da güzel olur uzun süreden sonra.
Geçmiş olsun nurumm.. RABBİM korumuşş ... mevlam keder yüzü göstermesin kuzularaa..sorma nevos
hala kv lerde kaliyoz, surekli sular gidip geliyor . dun aksam uzum yikadim cocuklara, sular yoktu diye şişedeki su ile yikadim getirdim. meger cesme acik unutulmus ve yikadigim uzumler lavabo deligini tikamis.
mutfak tezgahi ,hali su dolmus, o su pirizde takili duran keetle'a degmis.
oglum farketmis ve Allah korumus ki haliya basmadan,suyu kapatmayi falan dusunmeden gelip haber verdi. haliya bassa kurtulusu yok Allah muhafaza.
kostum suyu kapatmak icin mutfaga girdigim gibi sarteller atti. o sekilde haliya basmis olsam bende akima kapilacaktm.
hali kayniyordu sicaktan. elim ayagim titriyor hala
oglumun basma ihtimalini dusundukce.
Allah korudu. Rabbim hepimizin evladini korusun ,evlat acisiyla imtihan etmesin.
dusuncesi bile delirtiyor
benım ımzam cok zeksüimza olaylarını bir becerebilsemmmmm.. çok büyük oldu buuu yaaa
Tabi yaşayan bilir uzaktan kolay geliyor.Ohh gez dolaş canım.Sefan olsun.Haftada 3 gün böyle olacak canımEşimde rayına oturursa sorun olmaz dediAnlatınca ona kolay geliyor ne de olsa ben yaşıyorum
Evet evde ilk defa yalnız kalacağızGez,dolaş
Abovvvvvv maşallah sanaaa bol,bol enerjili yiyecekler ye nevrestem..çünkü sana çok lazım olacakk..bende koşturuyorum ama senn daha bir ekşınlısınn..
evettt sen bu adama hastasınnn ..ama olunmucak gibide değilki baaaa..benım ımzam cok zeksü
yenı asgum buevettt sen bu adama hastasınnn ..ama olunmucak gibide değilki baaaa..
deliii kızz yeminlen pc başında iç geçirttin banaaa...RABBİM neee koçlar yaratmışş beaaaa...
aynen yaa ozene bezene yaratmıs valladeliii kızz yeminlen pc başında iç geçirttin banaaa...RABBİM neee koçlar yaratmışş beaaaa...
inşallah sanada esmer yakışıklı bir manita rast gelir kuzumm ve haklısın esmer her zaman farklıdır...aynen yaa ozene bezene yaratmıs valla
cok yakısıklı dmı
ıste boyle kısık kısık gozlu irkek cok begenıyorum esmerın dadu felsefesınıde unutmayayım