- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım elbette var zaten o piyano kek,,dondurma kulahinda kek,,yumurta kabuğunda kek,,alman kek,,çikolata rüyası kek,,kokostar kek,,elma içinde kek,çikolatalı ıslak kek,,hele o bol cevizli bol çikolatalı kek, karton bardaktaki kek,,ve daha sayamadiklarim, varyaaaa. işte ben böyle oldummm..Bnm tarifim var bana vir
Yapma yaa bugün bitmedimi bu oylama,,,bende sevinmiştim oylama bitti diye..Ana oylamaya bgun bitecek sandiydim daha 3 gun varmis 3 gunde bakalim neler olacak hepicinizi yinicem nihahahahahha
Canım elbette var zaten o piyano kek,,dondurma kulahinda kek,,yumurta kabuğunda kek,,alman kek,,çikolata rüyası kek,,kokostar kek,,elma içinde kek,çikolatalı ıslak kek,,hele o bol cevizli bol çikolatalı kek, karton bardaktaki kek,,ve daha sayamadiklarim, varyaaaa. işte ben böyle oldummm..
Yapma yaa bugün bitmedimi bu oylama,,,bende sevinmiştir oylama bitti diye..
Bende yaptım benim ufaklik bayıldı.. O yumurta keke,,Aynen bende cok begendim ve cok ilgimi ceken yumurta kabugunda keki denedim cok harika oldu , ve gercekten emek isteyen bir t ar if oldu icin ona verdim . Yumurta yemeyen bir ailede yumurta kabugu biriktrmek cok zordu . O yuzdende oyumu.ondan yana kullandm . Kisa bir sürede alman kekinide deniycm .
Senin piyano keki bilirim ve evdede yaparım o ne güzel bir lezzettir yarabbimm...Yok kiz bitmesin belki kk hatunlari vazgecip tum oylarını bana virirler
Senin piyano keki bilirim ve evdede yaparım o ne güzel bir lezzettir yarabbimm...
Kesinlikle bgun gene yaptim ben vala o kako nun azimdan dagilmasi immm
Rica ederm :))