- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.736
sarısınların emsali kıvancta ıyıde gonul neler ıstıyoda ıste amin amin canım ınsallah yarebbı duy sesımızıinşallah sanada esmer yakışıklı bir manita rast gelir kuzumm ve haklısın esmer her zaman farklıdır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarısınların emsali kıvancta ıyıde gonul neler ıstıyoda ıste amin amin canım ınsallah yarebbı duy sesımızıinşallah sanada esmer yakışıklı bir manita rast gelir kuzumm ve haklısın esmer her zaman farklıdır...
ıncır tatlısı mı canım buHanımlarr bu akşammm bunu yapacağımmm..
değil canım muhallebili kemel paşa tatlısıymışş ama terk farkı muhallebisi daha koyu akşam denicem bakalım nasıl olacakk..ıncır tatlısı mı canım bu
hadı bakalım sonucu beklıyorum kakusumdeğil canım muhallebili kemel paşa tatlısıymışş ama terk farkı muhallebisi daha koyu akşam denicem bakalım nasıl olacakk..
tamam canımm atarım resmini senide etiketlerimm..hadı bakalım sonucu beklıyorum kakusum
begenırsen ben de ısterım tarfını
Sonucu bekliyorumtamam canımm atarım resmini senide etiketlerimm..
atacağım resmini canımm..Sonucu bekliyorum
Geçmiş olsun nurumm.. RABBİM korumuşş ... mevlam keder yüzü göstermesin kuzularaa..
Tesekkur ederım cnm benım bıhterine oyum dıyosun yanı gorunmuyorsun artıkNe zamandır Be_Ni'nin yemeklerini beğenip oy vermek istiyorum ama bu yarışmaya nasipmis.
Oyum beni beni bihterini nin Alman kekine gitti,herseyi ile cok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.
Gecmıs olsun cnm Allah korumuşsorma nevos
hala kv lerde kaliyoz, surekli sular gidip geliyor . dun aksam uzum yikadim cocuklara, sular yoktu diye şişedeki su ile yikadim getirdim. meger cesme acik unutulmus ve yikadigim uzumler lavabo deligini tikamis.
mutfak tezgahi ,hali su dolmus, o su pirizde takili duran keetle'a degmis.
oglum farketmis ve Allah korumus ki haliya basmadan,suyu kapatmayi falan dusunmeden gelip haber verdi. haliya bassa kurtulusu yok Allah muhafaza.
kostum suyu kapatmak icin mutfaga girdigim gibi sarteller atti. o sekilde haliya basmis olsam bende akima kapilacaktm.
hali kayniyordu sicaktan. elim ayagim titriyor hala
oglumun basma ihtimalini dusundukce.
Allah korudu. Rabbim hepimizin evladini korusun ,evlat acisiyla imtihan etmesin.
dusuncesi bile delirtiyor
Hayırlı olsun nevos kosturmaca baslamısHayırlı olsun canım hepimize
Teşekkür ederim canımSenin kuzuyada Allah kolaylık versin
Benim koşuşturma olacak ,ama 10-11 yıldır ilk defa evde tek kalacağız3 çocukta okula gidiyor
Sabah 7:30da kurs ile başladık12:20de oğlumu ben götürdüm kızları eşimSonra kızlar girmeden okula yetiştim
Sonra onlar sınıflarına geçince anaokuluna yine gittimBugünden başladık bakalım gerisi nasıl gelecek
Cok tesekkur ederım cnmB Be_Ni_1012 oyumu kullandım .. cok guzel mutlaka denıcem bunuu .. ellerıne saglık
gecen tarfıne de bayılmıstım ..
masallah cok becerıklısın cıdden.
Gecmıs olsun cnm Allah korumuş
Beni tanıyor musun peki bebisimtesekkur ederim canim ,
Allah hepimizinkini korusun insh
kiz be_ni ben seni tanimiyom.
nerde yasarsin , naparsin, memleket nere
memleketim batman, 25 yasinda iki cocuk annesi ,
pastanin meyvelisini kahvenin sadesini severim
tesekkur ederim canim ,
Allah hepimizinkini korusun insh
kiz be_ni ben seni tanimiyom.
nerde yasarsin , naparsin, memleket nere
memleketim batman, 25 yasinda iki cocuk annesi ,
pastanin meyvelisini kahvenin sadesini severim
msg cım nasılsınn duvarın nıye kapalıı .. ndn karalayamıyorum benBeni tanıyor musun peki bebisim
Çok geçmiş olsun bu arada canım ben birşey duyunca ani tepki veririm eşim çok kızar Allahtan o yok hiiiii demişim oğlum korktu ne oldu anne diye.Allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış
bende cok yakısıyo kadına kalcaYemegin salcalisi , kadının kalcalisini severim bende
Sağol canımHayırlı olsun nevos kosturmaca baslamıs
Basarılı bır yıl dılıyorum senınkılere ve butun cocuklarımıza
Burda ıkıncı tatıl gelıyor cok gec kaldınız cocuklarda sıkılmıstır evde annelerde
msg cım nasılsınn duvarın nıye kapalıı .. ndn karalayamıyorum ben
ay tatlım sen hamıle mıydın allah kucagına almayı nası etsınnn opuyorum senıı
ben senı bılıyorummm :))