- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo vermek istiyorsanız cardiyoda yapmalısınız12/60 halen 60 kiloyum:)
Peki önerebileceğiniz cardio çalışmaları var mı?kilo vermek istiyorsanız cardiyoda yapmalısınız
benimde basen sorunum var kardio olarak leslie benim vazgeçilmezim 2 yıldır bana çok güzel kilolar verdirdi ilk tercihim oPeki önerebileceğiniz cardio çalışmaları var mı?
Leslieden hangi hareketleri yapıyorsun canım?benimde basen sorunum var kardio olarak leslie benim vazgeçilmezim 2 yıldır bana çok güzel kilolar verdirdi ilk tercihim o
zumba yapabilirsiniz sevdiğiniz bir kardiyo olmalı sıkılmadan yapılmalı örneğin müzik açıp oynamak bile kilo verdirir bu arada sağlıklı ve fit bir beden için spor leslie ve açık havada yürüyüş başlığında hergün yaptığımızı paylaşıyoruz bir ara bende mari wınsor yaptım kardiyo ile oldukça işe yarıyor
hareket değil aslında bir yürüyüş programıLeslieden hangi hareketleri yapıyorsun canım?
önerebileceğin bir site var mı bakayım canımhareket değil aslında bir yürüyüş programı