- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
Aksam baslicam bende gercekten incelen var mi ?? Sayfalarin hepsini okuyamadim da
incelen var geçmiş sayfalarda özellikle tienen inceldiğini belirtmişti kesinlikle başla derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam baslicam bende gercekten incelen var mi ?? Sayfalarin hepsini okuyamadim da
incelen var geçmiş sayfalarda özellikle tienen inceldiğini belirtmişti kesinlikle başla derim
Selam kızlar bende bugün 4.yü yaptım.normalde gün aşırı 5 km yürüyüş yapıyorum .
daha önce slim in 6 ,callanetic ve ebru şallıyla plateste yaptım.ama bir süre sonra sıkılıp bıraktım.
bu hareketleri görünce çok basitmiş ben bunları havada karada yaparım dedim.ama BASİT kısmında yanılmışım.hareketleri yapması basit ama çok etkili hala daha popomun ağrısından zor oturup kalkıyorum.aslında düzenli yürüyüş ve arada callanetic yaptığım için ağrım olmaz diye düşünmüştüm,bu da hareketlerin nekadar etkili olduğunu gösteriyor.
18 dk nın nasıl geçtiğini anlamıyorum. artık hiç bir bahane bulmadan her gün yapacağım.
2/60 yapildi pek diyete uyamiyorum ama sorun kalcalarda zaten
ben hızlı sonuç almak istediğim için diyette yapıyorum yürüyüşte ocakta başlamış olsaydım sadece bunu yapardım :44: akılsız kafam
Bende ip atliyorum :-D ama 200 tane sadece gunde insanlar 1000 tane atliyormuss
nerde atlıyosunki ipi? aslında bende alsam parkta atlarım güzel fikiir
kızlar ben indirmek istiyorum ama linkini bulamadım :26:
bugün diyetimin 2. günüydü çok zorlandım başım döndü amaa Mariden tabiki vazgeçmedim çünkü basenlerimden çoktaaan vazgeçtim
yanii 6/60
canım senin ölçülerin ne beraber başladık seninle galiba
6\60
zor olsa da yaptım yaralı ayaklarla :)
ben de bulamadım , indirmeden yapıyorum