Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

3 aydir durekli baslayip birakiyorum ama yarin kesin baslicam insallah!!! 30 gun devam edicemm :KK66:))

Egzersizleri yapmaya baslayamadm bir turlu.ama yarin baslayacagim insallah.yeni sloganim:yiyerek mutlu olacagima, giyerek mutlu olayim :)))

bayıldım bu slogana :)
kızlar bende hergün leslie sensonela 2 mil yada 3 mil yürüyorum
ayrıca 3 gündür mari winsora başladım vakit bulursam günde 40 dk yapıyorum bulamazsam 20 dk
şu ramazan bayramına kadar vücudum forma girsin istiyorum

Selam kızlar bende bugün başladım umarım faydalı olur

basen popo yanıooooooo aman allahım çok kolay gibi görünüyor ama o basit görünen egzersizler nasılda yakıyor ..
umarım etkisini görürürüm..

kızlar mari ciddi anlamda inceltiyor ben yıllardır yapıyorum bakın tekrar basladım aylarca devam ettiğim oldu düşünün yani :)

benim de basen ve kalın bacak problemim var. e böyle olunca da tabii kilon az da olsa fazlaymış gibi görünüyor.. dar pantolonlar yakiştiramıyorum kendime eskisi gibi. ben de başlayacağım bakalım. zor geliyo ama yapacak bir şey yok. işallah faydalı olur.

Tekrardan başlamalıyım bu programa:KK8:

Ben de bugün ilk adımımı attım kızlar:) umarım 60 gün sonra istediğim kalça ve basenlere ulaşabilirim:KK9:
ben de yazabilirim artık 1/60 :KK9:

bir tek ben mi yapıyorum sporu :KK43: sizlerle gaza geldim arkadaşlar ben ilk defa istikrarlı bir şekilde spor yapıyorum lütfen beni yalnız bırakmayın.
3/60

Arkadaslar ben bu videoyu bir ay boyunca hergün olmasada yapmaya calıştım. Basenlerimden 2cm inceldim. Öyle olağanüstü bir değişim olmadı tabikide biraz zamana ve sabıra ihtiyaç var. Önümüzdeki bir ay boyuncada bazı hareketleri ekleyerek bu videoya devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca karnım için fitness blenderın 10 dklık abs videosunu ve kollarım içinde yine fitness blenderin 10 dklık videosunu yapmayı düşünüyorum. Jillian bana ağır geliyor devamlı yapamıyorum. Bende böyle videoları birleştiricem. Gelişmeleri buraya yazmayı düşünüyorum.

Arkadaslar ben bu videoyu bir ay boyunca hergün olmasada yapmaya calıştım. Basenlerimden 2cm inceldim. Öyle olağanüstü bir değişim olmadı tabikide biraz zamana ve sabıra ihtiyaç var. Önümüzdeki bir ay boyuncada bazı hareketleri ekleyerek bu videoya devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca karnım için fitness blenderın 10 dklık abs videosunu ve kollarım içinde yine fitness blenderin 10 dklık videosunu yapmayı düşünüyorum. Jillian bana ağır geliyor devamlı yapamıyorum. Bende böyle videoları birleştiricem. Gelişmeleri buraya yazmayı düşünüyorum.

yapanlar iki ay yapılmasını öneriyor
bunun dışında hiçbir şey yapmadıysanız eğer 2 cm güzel bir gelişme bence bir ayda ayrıca hergünde yapmamışsınız
keşke devam etseniz düzenli bir şekilde

yapanlar iki ay yapılmasını öneriyor
bunun dışında hiçbir şey yapmadıysanız eğer 2 cm güzel bir gelişme bence bir ayda ayrıca hergünde yapmamışsınız
keşke devam etseniz düzenli bir şekilde

Biraz ara verdim ama tekrardan başladım. Devamını getirmeyi düşünüyorum. Dün bugun yaptım. Beraber yapıp birbirimize destek olalım.

diyetin yanına yapableceğim tam benlik bir egzersiz videosu buldum sonunda :)) bir türlü başlayamadığım diyetime ve bu hareketlere artık öğle saatleri itibari ile başlayabilirim :)) umarım 60 gün dayanabiliriiim :44:

3/60 ı yaptım bugun. 60/60ıda yapmak nasip olur insallah

X