- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
Gidiciler demek ki canım inşallah birdaha da gelmezler..
inşallah canım
niyetim sporu hiç bırakmamak umarım öyle de olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiciler demek ki canım inşallah birdaha da gelmezler..
Kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla memnun kalmışsınız yarın bende başlıyorum benim basenlerim çok geniş söylemeye utanıyorum inş yok olurlar hayırlı olsun :)
miley cyrus un da bacakları basenleri vardı şimdi incecik kız ve pilates yaparak incelmiş
emin olmamakla birlikte pilates hocası da mari winsormuş kızlar
internette bakındın pek bir bilgi bulamadım ama ikisinin yan yana çekilmiş 2,3 kare fotoğrafını gördüm
Evet canım ya nasıl incelmiş o öyle bakınca hevesleniyorum. Pilates hocasını bilmiyorum ama pilates muhteşem birşey ..
9/60 :26: doğru mu sayıyorum acabaa , istedikten sonra herkes zayıflar, yeterki başlayalım biz başladık sonuna kadar da gideceğiiz ben ugün fark ettim biraz sıkılaşma var, kocaman bi boy aynam var ve karşısında öyle kalakaldım incelmişmiyim ne diye ama 1 ayın sonunda ölçüm yapacağım.
11\60 vuhhhuuu
canım biz seninle aynı gün başlamadık mı? bugün 10. olmuyo mu? yoksa ben mi yanlış saydım :26:
canım biz seninle aynı gün başlamadık mı? bugün 10. olmuyo mu? yoksa ben mi yanlış saydım :26:
Gelişmelerinizi takip ediyorum kızlar. Azminize bir alkış
canım baktım ben senden 1-2 gün önde başlamışım sanırım
Gelişmelerinizi takip ediyorum kızlar. Azminize bir alkış