Mardin///47

canım ben bilmiyorum ama ancak pazartesi okulda sorarım bi milletebilen varsa haber veririm sana tatlım

Aslında bu mesajımı birkaç gün önce yazmıştım ama silindi bilgisi olmaksızın topicten silinmiş. Sevgili Mardin'de yaşayan arkadaşlarım sizlerden yardım rica ediyorum. Şubat ayıda çekim için Mardin'e geleceğim. Erdoba Konaklarında konaklayacağım. Yanılmıyorsam havaalanı ile arasında 10-15 km var. Havaş gibi havalanı transferi yapan firmalar varmı?? Ben Midyat ve Hasankeyf'e de geçmek istiyorum ama malum nedenlerden dolayı korkuyorum. Havaalanı,Mardin Merkez-Midyat ve Hasankeyf güzergahı sakin ve güvenli mi? Şİmdiden teşekkür ederim.Beni cevapsız bırakmazsanız sevinirim. Sevgiler..

merhaba,mardinde maalesef havaalanı transferi yapan firmalar yok.senin otelin eski mardinde oraya kadar havaalanının önünden kalkan doblo tipi taksiler var,onlara binip ulaşabilirsin oteline.yanlız taksiye binmeden önce pazarlık yap fiyat belirle taksimetre açtırma.herkes öyle yapıyor çekinme.30-35 tl. gibi bir fiyata götrüyorlardı en son yanılmıyorsam.midyat-hasankeyf yolu güvenlik açısından güvenlidir ama yollar çok bozuk bu yüzden gece yolculuğu pek önermem yol bozuk olduğu için karanlıkta zor gidiliyor.biz o yüzden gece o yolda bir-iki defa ciddi kaza tehlikesi atlattık.o yüzden pek geceye kalma gidişte ya da dönüşte.gerçi burada saat 4'te kararıyor,nasıl olacak geceye kalmamak tabi zor biraz.erdobanın yemekleri kötü bence yemek için dışarıda başka yerleri tercih et.senin kalacağın otelin civarında sururhan var orası güzel,otelinin hizasında kebapçı rıdo var orada da güzel kebap-kuşbaşı yiyebilirsin.yine otelinin hizasında ileride yusuf usta var,biz oranın müdavimiyiz,bir dene orayı da ciğeri güzeldir.kebapçı mecnun var,o da cumhuriyet meydanından geride eski halin orada.oranın kebabı ciğeri de güzel.yemekleri buralarda ye,erdobanın terasından da sadece çay içip manzarayı seyret.

Sevgili BELAY; desteğine ve önerilerine çoook teşekkür ederim. Endişelerimi susturmaya çalışıyorum. Mardin'e olan merakım, endişelerimi yenecek. Arkadaşlarıma Mardin'e çekime gideceğimden sözettiğimde "çekime giderken dikkat et seni çekmesinler, kolun bacağın kopmasın" dediler ve hiç üşenmeden sürekli vazgeçirmeye uğraşıyorlar ama Mardin'in fotoğraflarını gördükçe tuhaf bir güç beni oraya çekiyor. Lokanta önerini eşime ileteceğim. Et obur olan o. Kuzu eti asla yiyemeyenlerdenim. Eşimse dünyayı yeme kabiliyetine sahip. O yüzden ömrünün en güzel günlerini orada geçirecek sanırım :) Tekrar çok teşekkürler. Sevgiler

Benim aşkımda mardinli ben çok merak ediyorum mardini hem görsel olarak hem adetleri olarak evli olanlar biraz yardımcı olabilir mi?

Ben mardinliyim ve 1,5 senedir burada yasiyorum. Ankaradan geldim ve burada cok daha rahat ve huzurluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…