Mardin///47

bakmadım dur bakayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
göremedim canım ya.ne yazmıştın

göremedin mi? her daim ev bulabilirsin burada ama tabi tayin dönemimde evler boşaldığı için o zaman daha iyi bir ev bulabilirdin ama şimdi de çok kötü bir ev olmaz bulacağın.kiralar 300-400 arası.kaloriferli apartmanlarda yıllık yakıt ücreti 500 dolar civarı.o biraz yüksek işte.yenişehirde bir iki emlakçı var.onlarla ev bulursun hemen.

göremedim canım ya.ne yazmıştın

yok canım o inşaata yetişemezsin herhalde ama burada ev bulmak çok kolay.ben şuan oturduğum eve aralıkda taşındım mesela ve bir günde bulmuştum.ve altı yıldır da oturuyorum.

ya herşey yeni olacak bari evde yeni olsun istedik inşallah olur.fiyatlar iyi.inşallah ben de bulurum senin gibi

benim apartmanda da boşalırsa haberdar ederim seni

valla güzelse çok iyi olur. şubat başında tutmayı düşünüyoruz zaten. daha okul da var. tayinim nereye çıkar acaba? merkez olursa çok güzel olur.5 yıl orda kalmayı planlıyoruz. bakalım artık.

merkez dolu diye biliyorum ama ilçe çıkarsa da panik yapma çünkü gidip dönebilirsin hergün.mesafeler o kadar uzak değil burada.ben işim gereği ilçelere sık gidiyorum.git gel yapıyorum günlük.sorun olmuyor.

ya arkadaşlar kabala nasıl bir yer ? kime sorsam insanı iyi değil diyor. siz ne dersiniz?

ya arkadaşlar kabala nasıl bir yer ? kime sorsam insanı iyi değil diyor. siz ne dersiniz?
vallahi dışarıdan gelen bir insan için biraz zor bir yer.hem şartları hem de insanı itibariyle zorlar orası bence :1ninca:

slmm millet bende aranıza yeni katıldım bende mardinliyim kucak dolu sevgiler...

selam kızlar bende mardin midyattayım buraya tayin oldum 6 yıldır bekardim geldim evlendim çocuklarım oldu...çok benimsedik artık burayı...bizde buluşalım kızlar herkes buluşuyo bizim neyimiz eksik dimi ama..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

benmde sevgilim mardinli. yani mardin gelini olucm. nişan düğün için devam eden adetleri varmıdır?

bazı adetler vardır ama aslında bunu sevgiline sorman daha mantıklı çünkü bazı ailelere göre değişiyor burda adetler

ben aslen izmirliyim, 9 aylık evliyim ve eşimin işi sebebiyle buraya evlendim. Ama öyle çok alıştımki gelmeden önce herkes ızmirden sonra buralarda yapamıyacağımı söyledi ve şu an herkes şokta... Ama benim burada en çok hoşuma giden insanları, hayatım boyunca görmediğim insanlığı gördüm burada insanlar öyle sıcak öyle misafirperver ki izmiri hiç aramadım desem yeridir ve malesef 2 ay sonra tayin sebebiyle gidiyoruz burayı burdaki insanları çok ama çok özlücem...

merhaba kızlar... Ben mardine yakın bi ilçedeyim.
Siz mardinlilere sormak istediğim bişe var. kedilerim için petlerle ilgilenen veteriner arıyorum, bileniniz, duyanınız varsa bana yardımcı olabilirse çok sevineceğim...

mardinde 5 yılımı bitirdim 6.yılımdayım...kızıltepede 3 yıl kaldım nefret ettim..ömrümden 30 yıl gitti 33 yılda...şimdi merkezdeyim mardini çok seviyorum,eşimde öyle..ben mersinliyim memleketime azcık yakın olsa hiiiç tayin istemem heralde..sakin, temiz , güzel , telaşsız bi yer mardin..tayinimizde bi türlü çıkmıyor heryıl pek sorun etmezdim ama artık bu yıl gitmek istiyorum..yeni bi hayata başlamak için..ama burayı arayacağımı da biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…