Mardin///47

G

gia

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gia
slm ben aranıza yeni katıldım,ben mardinli değilim ama mardini çok seviyorum

• Konu Sahibi gia
Bende mardinli değil ama mardinde 1 yıl kaldım bende çok seviyorum mardini hele geceleri gerdanlık gibi diziliyor ışıkları.

• Konu Sahibi gia
ben mardinliyim ama adana da oturuyorum

• Konu Sahibi gia
ben hataylıyım arkadaşlar ama canımın canı biricik kardeşim orda asker mardine gitmedim ama araştırdırdığıma göre çok güzel gitmiş kadar oldum allah izin verirse kardeşimin yanına gidecegiz ikinci yerimiz mardin olacak:)

• Konu Sahibi gia
eşim mardinli mardine aşık bir mardinli öyleki mardin yemeklerini ve havasını yansıtan bir lokanta açtı bu ne aşkmış yaaa.....

• Konu Sahibi gia
ben hala irok ve ikbebeti incecik açamıyorum sırrını bilen yazsın elim hep deliyor

• Konu Sahibi gia
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

benim sevgilimde mardinde asker :) siz böyle mardinin ii yönlerini anlattıkça içim rahatlıyor

merhabalar mardinliler ben bu şehrin hastası bir mardinliyim herkese selamlar umarım tanışırız

slm kızlar nasılsınız benim ablamın mardine tayini çıktı ama ev yok bilginiz var mı hiç

bende mardinliyim ve mardındeyım :) hemşerilerimi görmek çok güzel....

arkadaşlar bende mardinliyim arada sırada bu sayfaya ugrayıp görüşelim.olurmu güzel mardini anlatalım arkadaşlara,yemeklerimizi tanıtalım olurmu.hepinizi öpüyorum.

beni de eşim mardinli.memleketine aşık.
oranın tanınan ailelerinden.eski yani.
istanbulda oturuyoruz ama,bende çok beğendim oraları.

Nişanlimda mardinli ailesi mardin merkezde yeni şehir de yani bende aranizdayim mardin gelini olarak :))))

Son düzenleme:
slm herkese bende mardinliyim.istanbul doğumluyum ,ama aslen mardinl derikliyim.hemşerilerime sevgiler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…