Mardin///47

çawreşee bende derikliyim kız akraba bile olabiliriz.sitedeysen görüşelim

Selam arkadaşlar,
Aslında kadınların memleket memleket ayrılması pek hoş değil ama madem böyle bir bölüm açılmış ben de kadın olmanın gururuyla katılayım dedim.Mardin Kızıltepeliyim ve Kızıltepe'de oturuyorum.
İçinizden sevgi eksik olmasın

arkadaşlar sayfamızda toplanmak için saat belirleyelim fikirlerinizi bekliyorum

Medeniyetler şehri mardin... aslen mardinliyim. istanbulda yaşıyorum. mardin tarihiyle, yemekleriyle, gelenekleri ve görenekleriyle müthiş bir memlekettir. dinlerin, dillerin ve ırkların dostluk içinde yaşadığı tek yer.. hoşgörü memleketidir mardin... mardinli hemşerilerime selamlar... nemesis - yeliz..

merhaba mardinli arkadaşlar..mardin den size ve tüm türkiye ye kucaklar dolusu sevgi selamlar.. mardinli değilim ama mardinde yaşıyorum 2 yıla yakın birsüredir.. gerçektende medeniyetler şehri.. çok farklı kültürlerin buluştuğu yer kardeşlik sevgi saygı eksik olmaması dileğiyle güzel yurdumuzdan..

mardinl iler alooo hu huuu nerdesiz hevaller hihoyyythihoyyyt

selam

1 mardin gelinide benim
türkiyenin bir ucundan diğer ucuna uzanan bir aşk
o mardinli ben tekirdağlı.. kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
merhabakızlarbendeartık mardınlı sayılırım.tayınımızcıktı bugun cok ıstemıstık.hayırlısı olurı nsallh.t

mardini çok sevdim helle midyata aşık oldum birsürüüüü gümüş aldım yine gelmeyi çok istiyoruzz

kızlar bu sayfa ne zaman tolacak yaa bir türlü kahve içemiyoz.

mardin kapıılılar nerdesiniz hakikaten yaa olmuyo böyle

mardinli değilim ama ben de mardin'de yaşıyorum.hepinize selam olsun a.s.

arkadaşlar bir ay sonraq mardine yerleşiyorum. alışamamaktan korkuyorum. ne dersiniz?

alışırsın alışırsın korkma :) mesaj attım sana canım baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…