- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Ders alarak trafiğe cıkacağım bu sekilde cıkamam zaten Güvenmek cok önemli evet. İnsallah basarırımRahat olun,biraz pratikle kullanilirsiniz.
Yeni model araçların vites geçişleri daha kolay,direksiyonu hidrolik,daha yumuşak,fren sistemleri iyi.
Ben 73 model bir kaplumbağa (Volkswagen beetle) kullanıyorum.
Ve eski model araba kullanan bir çok kız tanıdım..O araçlar bile gözde büyütülcek birşey değil..
Her sürücü panik yapabilir,trafikte.
Önemli olan soğuk kanlı olmak,reflekslerinizin hızlı olması ve kendinize güvenmeniz.
Otomatik araç,daha rahat olur elbet.Ama manuelde pratik yaparsanız ilerde çok zorlanmazsınız.
Gerekirse ek ders alın,pratik yapın.ama herşeyden önemlisi kendinize güvenin.
yaniii umut hep vardır... Trafikteki insanlara bir bak kimler kimler kullanıyor sen mi kullanamayacaksın ayrıca birkaç ay sonra her şeyi otomatik bir şekilde yapabildiğini fark edeceksin. Aslansın yaparsın
İlk ehliyetimi almadan önce asla manuel kullanamayacağımı düşünüyordum. Şimdide otomatik kullanma fikri aklıma bile gelmiyor. Yanında biriyle bir kaç kez pratik yaparsan, her sey tam oturmuş oluyor. Zaten el ve ayakların yerini o kadar benimsiyor ki, neye basacaktım , panik halinde ya karısıtırırsam diye hesaplamaya girmiyorsun bile. Asla stres yapma bende gözümde büyütüyordum fakat hiç düşündüğüm gibi olmadı. Araba sürdüğünün farkında oluyorsun, bir süre sonra eğlenceli bile gelecek :) Tabi ki pratik önemli, hatta arada sürücü kursu videolarına bile bakabilirsin.Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Evet .Aa öyle mi
Başaracağına eminimDers alarak trafiğe cıkacağım bu sekilde cıkamam zaten Güvenmek cok önemli evet. İnsallah basarırım
Çok tesekkür ederim insallahBaşaracağına eminimGüzel haberlerini bekliyoruz
Araba yoksa ehliyet yapmak yanlış cunku ara vermeden sürmek lazim araya zaman girince ozguven kayboluyor ve bildiginide unutuyor insan ..Ben eşimin basini yiyen ben otomatik araba istedim arabayi degistirmedi simdi calistigi sirketin arabasını kullaniyor ohh rahat haklisin otomatik alalim simdide ben yok yeaaa vites atınca insan araba surdugunu anliyor diyorum Manuel daha zor ama keyifli ..ama degistiriyoruz 11. Ayda kismetse otomatik alacam .ama manuelle 3 hafta araliksiz surerseniz alissirsiniz hiz sinirini asmayinca konstre olunca sorun yok ..Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Bacaklarim titrerdi düşün ama hersey gibi bununda bi suresi var vazgecme...Ders alarak trafiğe cıkacağım bu sekilde cıkamam zaten Güvenmek cok önemli evet. İnsallah basarırım
Korkmayın panik birisiyim bende hayatta kullanamam diyordum yıllarca araba kullandım.. 2 yıldır kullanmıyorum yeni yeni başladım yine ben bile ilk panik oldum bisiklete binmek gibi düşünün asla unutulmuyor ama ilk insan bir bocaliyor..sizde araba kullandıkça güveniniz gelecek.once kısa mesafe geniş yollarda pratik yapıp sonra trafiğe çıkarsanız sorun olmazPanik yapıyorum evet. Hele akan trafikte nasıl yaaprım diye kendimi üzüyorum. Ama kullanmak da cok istiyotrum
istanbuldaysan manuel alma.Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
araba almayı düşenüyorsan bu yazıyı okumalısın benceMerhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
sıfır araba almayı düşüyorsan bu yazıyı okumanı tavsiye ederimMerhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Kullanırsınız neden kullanamayasınız ki, korkmayın. Pratik yapa yapa alışırsınız.Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Babamın arabasını iki kere, ablamın arabasıyla da bir kere kaza yaptım. Babam böyle öğreniliyor boşver kızım dedi, ablam azıma ettiMerhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz