- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Sizin gibi değildim ama 14 senedir manuel araba kullanıyorum. Otomatik hiç istemedim ben. Hem daha pahalı hem masrafı bakımı daha yüksek. Otomatik düşük model alacağıma manuel yüksek model alırım dedim her araba yenilediğimde. Yani sözün özü mental ya da fiziksel bir probleminiz yoksa manuel araç kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Kullanırsınız. Ne gerizekalılar kullanıyor. Pratik yapmanız lazım sadeceMerhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz
Öğrenirkende manuelde öğrendim. Başta hem sürüp hem nasıl vites atıcam deniyo ama gerçekten kolay. Aktif olarak 6 yıldır kullanıyorum. Pratik yapacaksınız. Bi sorun yaşarsanız yokuş kalkışlarda olur o da pratikle hallolur.Merhaba arkadaslar. Bu konu bana dert oldu resmen.2 yıldır ehliyetim var. Araba almak istiyorum. Sadece ehliyet alabilecek kadar öğrendim. Vites geçişlerim de iyiydi aslında. Ama bende heyecan panik oluyordu. Otomatik araba fiyatları cok yüksek malum. Normal manuel bir araba alıp,iyice öğrenmek istiyorum. Ama cok da korkuyorum, kullanamazsam diye. Sürekli aklıma ya kaza yaparsam nasıl olacak, aniden önüme bir sey cıkarsa, debriyaj fren nasıl yaparım diye düsünüyorum. Aranızda benim gibi olup suan hiç bir sıkıntı olmadan kullanan var mı. Ayrıca çevremde otomatik kullanan cok kimse yok o yüzden de manuel almak istiyorum. Lütfen bana biraz cesaret verir misiniz