Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !
Kuzum iyi yapmışsın.Nihayet yani..
Bu adamla olmazdı.
Mantık evliliğini geç hicbir şekilde olmazdı. Ki zaten bu mantık evliliği değildir. Ne mantık evliliği ne aşk evliliği.. garip bir evlilik olacaktı..

Adam cimri, benmerkezci, hödük, kiro biri..
Şimdi üç kuruşluk davetiye için bağıran yarın bir su faturası için bağırır. Mazallah yaptığın su harcamasını hesaplatir. Dışarıda yemeye, dolaşmaya, kahve içmeye götürmez. Arabayla dolaştırmaz. Bir çiçek almaz nasıl olsa soluyor diye..

Adam 30 bin kazanır ama realitede 3 bin kazanır gibi yaşarsın.. hiç evlenme bin kat iyi. Azıcık aşın olacaksa kaygısız başın olsun..
Bence ayrılman çok hayırlı olmuş.
Git bir fakiri sevindir; bu hödükten kurtuldun..

Son düzenleme:
Ya yalan aylık 20 30 kazanan adam üstelik kırk yaşında niye ev almamış birde gidip en ucuz evleri tutuyor isteme işini de pas geçmiş.kac yaşındasınız bilmiyorum ama benden abla tavsiyesi o adam borç içinde ya da dolandırıcı palavracı bir tip bir takım elbise bir kiralık arabayla kendini iş adamı tanıtıp milleti tokatlayan çok tıp var bizzat bir arkadasim evlendi öyle biriyle mantık evliliği yaptı o da güya bir ara evdeki mobilyaları satmış yerde oturuyorlardı boşanmaktan da korkuyor adam bunu tehdit ediyor falan zaten bende gorusmuyorum pek ne yaptılar bilmiyorum.neyse yani aradığın adam o degil canım benden soylemesi

Evet doğru aslında belki de öyledir. Biz ne dersek diyelim kadın bir ipin ucunu tutmuş gibi. Hiç samimi gelmedi bana ayrılık lafı zaten. Hatta ayrılık bile değil karşılıklı tripleşmişĺer sadece. Üstü kapanır o imza atılır.

Hoş adamın yok ama konu sahibinin varmış evi. Adam belki de o eve göz ddikmişti ondan 1+1den vazgeçmedi. Bana burayı da okuyor mu acaba diye sordurttu hatta çünkü ev kardeşimin adına yazdı üstüne de adam kavga çıkatttı ve ipleri kopardılar. Garip. Bir ara da bana iyi davranmaya başladı dedi konu sahibi sanki yine burayı okumuş gibiydi. Enteresan.

Arkadaşlar cevap vermiyor demişsiniz de dün de yazdım yoğunum bir de çok yorgun fırsat buldukça aklınızdaki soruları gidericem . Giremiyorum pek siteye . Ben aileme söyledim tabiki ama o ne yaptı bilmiyorum arıyor arıyor açmadkm

Hakikaten olabilir. Zamanlama çok manidar..

Ceyl_an senin nickini biliyor mu?

Ayrıldınız mı?
Kesin???

Neden açmıyorsunuz barışmaktan mı korkuyorsunuz?

Sevgili konu sahibi, ayrilmakla bence de iyi etmişsiniz. Anlattiklariniz sanki hic birbirini tanimayan 2 insanin evlilik süreci gibi geldi bana. Mantik evliligini de geçtim, siz biraz amaaan ne olacaksa olsun gorelim bakalim bikmisligi ile girmis gibisiniz bu yola. Haliniz yok, ama vazgeçmeye de haliniz yok gibi hissettim ben konu boyunca.
O kadar belli ki evlenirseniz mutsuz olacaginiz.

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Yok yaa bu ama öyle yalandan araba kiralayan elbise giten biri değildi. Hep sıradan giyinirdi arabası da gayet orta halli sıradan bir araba . Öyle kendini ben zenginim diye tanıtmadı ki. Sadece gelirini söylemişti bana. Ben gelirinin gerçekliği konusuna takılmıştım sadece çünkü söylediği rakam ile evlenirken yapmaya çalıştıkları birbirini tutmuyordu. Yoksa yani hiç bir zaman gözümde zengin izlenimi oluşturacak bişi yapmadı. Sadece gelirine göre ben zorlanmaz diye düşünmüştüm. Belki borcu bişeyi vardı veya evlenirkenki toplu masraflar zorladı elinde birikimi yoktu vs vs . Ben de defalarca söyledim konuda zengin diye evlenmiyorum çünkü zengin değil diye. Öyle tipleri biliyorum ben de bu adamın alakası yoktu o tiplerle .

6 kardeş demişsin. O gelirden kardeşleri de pay aliyor olabilir mi?
Bir arkadaşimin eşi de kendi işini yapiyor hatta bikac yerde dukkanlari var ama coluk cocuk oldu hala kiradalar, bir ev alamadilar ve hiçte yuksek gelire göre yaşadiklarini gormedim. Gelir dagiliyor çunku, borç yoksa bile boyle birsey olabilir belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…