Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ev konusunda yapacak bir şey yok tutuldu şuan. Konuştuk dün en son işte o kadar. Beğenmezsen taşınırız dedi. Bilemiyorum adama emin olsam ev hadi neyse bir şekilde ikna ederim herhalde. Yüzüğü söylemedim bir manası yokki artık. Kaç ay olmuş. Ben zaten utanırım söyleyemem bana şu değerde bir şey mi aldın demeye ben dedikten sonra alsa almasa ne olur ki zaten. Beni ona layık görmesi korkunç. Yoksa ben dedikten sonra kıymetsiz. Ben nişan aşamasında iyi yüzük takılır demiştim. O nedenle başta sorun gibi gelmemişti . Tabi diğer nedemlerle birleşince nişanın olmayıp iyi yüzük takılmaması da sorun oldu canım 🤷‍♀️

Bu evlilik olmaz
Yol yakınken dönün
Yazık etmeyin hayatınıza
İnanın boşanmak çok daha zor

Yok ben ev ile alakalı anladım da . O evde oturmak istemiyorum. Şimdi ayrılmayacağım zaten 2 aya yakın bir zaman var sayılır düğüne . O zamana kadar kimbilir ne sorunlar olacak göreceğim. Belki düğüne bir gün kala belki düğünde ama o eve girmicem . Karar verdim . Eğer kendisini düzeltirse bu süreç içerisinde bir şans veririm yoksa o imzayı atmam düğünde bile olsa bitiririm.
İki ay sonra neden bu evi tuttun diyemezsiniz. Sizin tepkileriniz de bir garip kusura bakmayın. Adam evi şimdi tuttuysa buna tepki gösterme hakkınız şu an var. Sonra haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bakın burda bu kadar insan size çok güzel tavsiyeler veriyor ama siz hala bir irade gösteremiyorsunuz ilişkinize ilgili. Okurken şiştim yeminle

Konudan garip bi şekilde çıkamıyorum sürekli yorum yapasım geliyor. Kuzum senin aklın başındamı allasen? Beni döver misin diye soru sormak nedir? Döverim tabi diyecek değil ya. Beni aldatmazsın dimi, ayrılmak istersen bunu anlarım ama aynı anda ikinci kişi olmayı asla istemem dediğim erkek arkadaşım, saçmalama ya ben öyle adi şerefsiz miyim dedi ve öğrendim ki öyle adi şerefsizmiş :)
Yemin ediyorum aynen:)

Ceyl_an Ceyl_an Sorunlarınız çok başkayken hiç ortada olmayan bir konuyu adamın önüne getirmek neden? Tam olarak haklıyken haksız konuma düşmek bu. Elinizde büyük bir koz vardı, adam sizi hiçe saydı, burdan girip sözünüzü dinleteceğiniz yerde saçma bir mevzuyla saygınlığınızı azaltıyorsunuz. Bir ilişki ancak bu kadar yanlış götürülebilir.
Bence gerçekten kafanız karışmış durumda şu an. Biraz sakinleşin, sakin kafayla en büyük sorununuzdan başlayıp çözmeye çalışın. Önce ev mevzusunu sonra genel anlamda iletişim probleminizi

Yemin ediyorum aynen:) sorunlarınız çok başkayken hiç ortada olmayan bir konuyu adamın önüne getirmek neden? Tam olarak haklıyken haksız konuma düşmek bu. Elinizde büyük bir koz vardı, adam sizi hiçe saydı, burdan girip sözünüzü dinleteceğiniz yerde saçma bir mevzuyla saygınlığınızı azaltıyorsunuz. Bir ilişki ancak bu kadar yanlış götürülebilir.
Bence gerçekten kafanız karışmış durumda şu an. Biraz sakinleşin, sakin kafayla en büyük sorununuzdan başlayıp çözmeye çalışın. Önce ev mevzusunu sonra genel anlamda iletişim probleminizi
Evet kafam karışık o nedenle şuan sadece düşünüyorum. Net bir karar vermeye çalışıyorum. Ev olayı konusunda evet hoşuma gitmeyen bir ev ama ben adamı tanıyorum biliyorum. Ben biliyorum ki ben ne yapsam o eve girip de çıkıp gitmedikçe adamın kendi istediği gibi bir evi tutma niyeti değişmeyecekti.

Bu 1+1 den vazgeçer bu sefer hiç beğenmeyeceğim bir semtte gider 3 artı 1 tutar sonra ben hiç bir şeyi beğenmiyor olurdum. Onun net anlaması için canının yanması gerekiyor. Ben ne yapayım adam böyle çalışıyor. Bak burda huzursuz olurum şu bu gibi net de konuşsan anlamıyor. Eylemini görmesi lazım . benim yapabileceğim bir şey olmadığını bildiğimden salladım gitti . Kendimi boş strese ne sokucam.

Ben bu ilişki bana geliyor mu gelmiyor mu ? Ona bakmam lazım. Bu konuyu da adamın fikrini nasıl değiştiririm veya istediğime nasıl ikna ederim diye açmadım ki. Ben adam böyle böyle sizce mantıklı mı yalan mı söylüyor geliri hakkında yoksa beni tava getirmek için mi söyledi? Böyle davranıyor beni sevmiyor mu ? Bu konuda fikir almak amacıyla açtım.

Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin misali. Evet evlenmeye karar verirsem ama evi istemiyorsam da düğün sonrası ciddi olaylara ve resti çekmeme kendimi hazırlayıp , hareketime güvenerek davranmam lazım. Evlenmeyi kesin istesem , soğumuş olmasaydım zaten ev küçük detay.

Benim gelir vs meselesini çözüp bu adamla olur mu ona bakmam lazım. Şiddet yanını da ölçmem gerekiyordu. Oldu da evlenmeye kararımı kesin verdim hadi ciddi yaptığım sert bir hamlede tepkisi ne olacak az çok kestirebilmem lazım .

Evet kafam karışık o nedenle şuan sadece düşünüyorum. Net bir karar vermeye çalışıyorum. Ev olayı konusunda evet hoşuma gitmeyen bir ev ama ben adamı tanıyorum biliyorum. Ben biliyorum ki ben ne yapsam o eve girip de çıkıp gitmedikçe adamın kendi istediği gibi bir evi tutma niyeti değişmeyecekti.

Bu 1+1 den vazgeçer bu sefer hiç beğenmeyeceğim bir semtte gider 3 artı 1 tutar sonra ben hiç bir şeyi beğenmiyor olurdum. Onun net anlaması için canının yanması gerekiyor. Ben ne yapayım adam böyle çalışıyor. Bak burda huzursuz olurum şu bu gibi net de konuşsan anlamıyor. Eylemini görmesi lazım . benim yapabileceğim bir şey olmadığını bildiğimden salladım gitti . Kendimi boş strese ne sokucam.

Ben bu ilişki bana geliyor mu gelmiyor mu ? Ona bakmam lazım. Bu konuyu da adamın fikrini nasıl değiştiririm veya istediğime nasıl ikna ederim diye açmadım ki. Ben adam böyle böyle sizce mantıklı mı yalan mı söylüyor geliri hakkında yoksa beni tava getirmek için mi söyledi? Böyle davranıyor beni sevmiyor mu ? Bu konuda fikir almak amacıyla açtım.

Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin misali. Evet evlenmeye karar verirsem ama evi istemiyorsam da düğün sonrası ciddi olaylara ve resti çekmeme kendimi hazırlayıp , hareketime güvenerek davranmam lazım. Evlenmeyi kesin istesem , soğumuş olmasaydım zaten ev küçük detay.

Benim gelir vs meselesini çözüp bu adamla olur mu ona bakmam lazım. Şiddet yanını da ölçmem gerekiyordu. Oldu da evlenmeye kararımı kesin verdim hadi ciddi yaptığım sert bir hamlede tepkisi ne olacak az çok kestirebilmem lazım .
O zaman şunu söyleyeyim, evt ya geliri konusunda yalan söylüyor, ya yüklü miktarda borcu var veya aşırı aşırısı cimri. Ben aylık 10k bandında kazanıyorum ve bekar halimle 3bin liralık 2+1 evde oturuyorum.
Ayrıca ancak gemileri yaktığımda anlaşabildiğim bir adamla ben beraber bir hayatı göğüslemeyi göze alamazdım. Çünkü bu bir iletişim değil iletişimsizlik hali. İleride eve istemediğiniz bir eşya aldı diyelim, hep yakmayı mı düşünüyorsunuz, sorunu böyle mi çözeceksiniz yani? İlerde maddi size de zararı dokunacak bunun.
Şiddet meselesinde de bir arkadaşın dediği gibi zaten böyle sorularak öğrenilmez, çünkü kimse evt ben şiddete meyilliyim demez. Asla şiddet göstermem demesi de şiddet göstermeyeceğini garantilemez. Bu adamın kadın erkek ilişkilerine bakışı, öfke kontrolü, aile yapısı vb bir çok faktörle ilgili. Ve bunu ilişkinin başlarında zaten gözden geçirmiş olmanız gerekirdi.
Bence yanlış bir ilişkinin içindesiniz ama umarım kendiniz için doğru kararı alırsınız.

O zaman şunu söyleyeyim, evt ya geliri konusunda yalan söylüyor, ya yüklü miktarda borcu var veya aşırı aşırısı cimri. Ben aylık 10k bandında kazanıyorum ve bekar halimle 3bin liralık 2+1 evde oturuyorum.
Ayrıca ancak gemileri yaktığımda anlaşabildiğim bir adamla ben beraber bir hayatı göğüslemeyi göze alamazdım. Çünkü bu bir iletişim değil iletişimsizlik hali. İleride eve istemediğiniz bir eşya aldı diyelim, hep yakmayı mı düşünüyorsunuz, sorunu böyle mi çözeceksiniz yani? İlerde maddi size de zararı dokunacak bunun.
Şiddet meselesinde de bir arkadaşın dediği gibi zaten böyle sorularak öğrenilmez, çünkü kimse evt ben şiddete meyilliyim demez. Asla şiddet göstermem demesi de şiddet göstermeyeceğini garantilemez. Bu adamın kadın erkek ilişkilerine bakışı, öfke kontrolü, aile yapısı vb bir çok faktörle ilgili. Ve bunu ilişkinin başlarında zaten gözden geçirmiş olmanız gerekirdi.
Bence yanlış bir ilişkinin içindesiniz ama umarım kendiniz için doğru kararı alırsınız.
Şiddeti başta tabiki gözden geçirdim. Ben başta bana her yönü ile mantıklı geldiği için evet dedim bu adama. Ama sonra içime şüphe düştü . Rüyalarım beni çok etkiler. O gece de öyle bir rüya görüp ürktüm. Bunu sorma gereği hissettim. Ve tabiki ben seni döverim demese de . Öfke kontrolünde zorlanabileceğini hissettim cevaplarından.
Bu adamın geliri maaş değil ya döndürmek durumunda olduğu bir şirketi var bu nedenle sanırım herşeyi tedbirli atıyor. Benim düşüncem de kendisine belki anca 7 8 bin kaldığı yönünde .

Bu arada bu adam burayı okuyor olabilir mi ya ? 2 gündür arıyor mesaj atıyor ilgileniyor benimle . Gelinliğe de hiç pazarlıksız tamam dedi. Gelinlik evet piyasa şartlarında pahalı sayılmasa da o herhangi bir şeye hemen tamam alalım demezdi. Hep muhakak ucuzu vardır modunda olurdu. İnşallah okumamıştır ya .

Pronoviastan falan bak da tansiyonu çıksın biraz:spor:
Hahahah keşke öyle yapsaydım ya. Ben milla nın modellerini çok beğeniyordum. Direk ordan beğendim gitti. Zaten daha pahalı tahmin etmiştim . Gerçi vakko weddingde bile 10 bin civarıymış gelinlikler. Arkadaşım aldı ordan daha yeni. Demekki o kadar da pahalı değil gelinlikler. 10 sene önce ortalama 3 bindi şimdi uçmuştur diyordum.

:) 5li gofretin üzerinde ki sarı ve büyükçe "Ekonomik boy" yazısı aklımdan çıkmıyor. Bencede hediyenin değeri değil ama sunumu önemli. Odadaki kızlar demişlerdi ki, bari ekonomik paketi yırtıp tekli tekli yollasaydı, ona bile zahmet etmemiş. Elmanın da barkodu duruyordu, 2,25 hiç unutmam.

Ay inanmiyorum yaaa.. Detaylar dehşet verici hahahah. 😂 Bir genc kizin yasadigi hayal kirikligina hunharca gülmek hoş olmasa da kendimi tutamadim 😂😂😂

Bu arada bu adam burayı okuyor olabilir mi ya ? 2 gündür arıyor mesaj atıyor ilgileniyor benimle . Gelinliğe de hiç pazarlıksız tamam dedi. Gelinlik evet piyasa şartlarında pahalı sayılmasa da o herhangi bir şeye hemen tamam alalım demezdi. Hep muhakak ucuzu vardır modunda olurdu. İnşallah okumamıştır ya .
Okumaz ya 🙄 Ne isi var kadinlar kulubunde.. Seni taniyan ciktiysa detaylardan falan nisanlina haber verme durumu olabilir mi ki 🤔 Evin 1+1 olmasi, dugunun fiyati, ertelenmesi, kir dugunu olmasi vs. Ama bence cok dusuk bir ihtimal..

hala yapabilirsin almadın. Ayakkabıyı da
:) 5li gofretin üzerinde ki sarı ve büyükçe "Ekonomik boy" yazısı aklımdan çıkmıyor. Bencede hediyenin değeri değil ama sunumu önemli. Odadaki kızlar demişlerdi ki, bari ekonomik paketi yırtıp tekli tekli yollasaydı, ona bile zahmet etmemiş. Elmanın da barkodu duruyordu, 2,25 hiç unutmam.
kargoya içindekilerden daha çok ödemiştir

Cok eminim ki o bahsettigi 20.000-30.000 toplam cirosu, makine satiyor demissiniz o tarz islerde surekli yeni makine alimi-senet odemeleri olur, hele ki su an is yerini tasidiysa masraflari cok artmistir odemeleri cikarinca cebine kalan para haftalik 1000tl bandindan fazla degildir.
Ben muhendisim ve yurtdisinda yasiyorum ama Turkiye'de kardesimle ek is olarak yuruttugumuz bir isletmemiz var, ben online satisini yurutuyorum buradan. O yuzden durumu biliyorum az cok.

Iliskilerinizi yurutmede sorun yasadiginizi dusunuyorum, bir uzmanla gorusmeyi dusunmez misiniz? Su an sadece 3.nisan oldugu icin hirs yaparak evleneceginizi dusunuyorum. Ayrica hayatinizda bir erkek figuru olmadigi icin kariyer kuramamak, bu yuzden rahat yasayacagi bir evlilik yapmak da mantikli degildi. Hayatinda baba figuru olmayan bircok kadin gayet guclu bir bicimde baska erkege ihtiyac duymadan hayatini kuruyor. Isterlerse sonra bir erkegi yol arkadasi olarak seciyorlar. Once kendi icinizdeki Ceylan'i iyilestirip, evlilik isine oyle odaklanmanizi tavsiye ederim.

Konu çok değişik ya 😛 umarım gerçek değilsindir konu sahibi. Adam peluş ayıcık gönderdi hakarelere vardıran ihtamların oldu devam, yüzük berbatmış yine hakaretler ama devam, adam gitti garsoniyer tuttu devam , sigara içiyor dayanamam diyorsun devam, döver misin bakarız belki döverim dedi devam, ya ne yapıyorsun dediklerinde amaaaağ benim kafam çok karışık. Her mesajda adama hakaret ediyorsun iğrenç basit düşüncesiz saygısız vs vs böyle biriyle çalışılmaz bile sen 1+ 1 evde yaşayacaksın sevişeceksin. patron sen gibi cinsellik olmaz diyorsun böyle bencil bir adam köle bile yapar seni ona göre cinsel cazibenden başka neyin var körkütük aşık mı sana ? Evlenmeye mecbursan kendini doldurma çünkü şu an güzel bir dayak yesen ee bana evlenmeden sormuştun ? diyecek. para için evleniyorsun ama para yok. kendini kandırma para için değil " evlenebilmek evliliği başarmış olmak için " evleniyorsun.

Şiddeti başta tabiki gözden geçirdim. Ben başta bana her yönü ile mantıklı geldiği için evet dedim bu adama. Ama sonra içime şüphe düştü . Rüyalarım beni çok etkiler. O gece de öyle bir rüya görüp ürktüm. Bunu sorma gereği hissettim. Ve tabiki ben seni döverim demese de . Öfke kontrolünde zorlanabileceğini hissettim cevaplarından.
Bu adamın geliri maaş değil ya döndürmek durumunda olduğu bir şirketi var bu nedenle sanırım herşeyi tedbirli atıyor. Benim düşüncem de kendisine belki anca 7 8 bin kaldığı yönünde .
Şiddet konusundaki tavrı siz herhalde maddi bir kayıp yaşatmışsınız ona istemediğiniz bir şey için, orada belli olurdu. Oradaki tepkisi nasıldı? Aslında cimriliğinin boyutu, paraya yaklaşımı bile ordan belli olur. O durumda ne yaptı? Bunları da düşünün, parasına zarar geldi şiddet yanlısı bir insan hem de cimriyse çok rahat karşılamazdı diye düşünüyorum.
ev konusunda bu adam yıllardır bekar hayatı yaşıyor, evde geçirdiği zamanlar sınırlı. zaten iki kişiyiz 1+1 bize yeter, şimdi birikim yaparız ilerde çocuk olunca geniş eve geçeriz diye düşünüyor olabilir
Birikim konusunda da adam 40 yaşında ama bir iflas yaşamış, birikimini kaybetmiş baştan başlamış kendini yeni toparlamış olabilir, yeme içme gezmeye güzel harcıyor diyorsunuz cimri insan harcar mı hiç sanmam. Bence çok güzel bir özellik yeme, içme, gezmeye para harcaması. Harcayabilmesi de yaşam standardının bu olduğunu, böyle bir alışkanlığı olduğunu gösteriyor.
Umarım iyi düşünür doğru kararı alırsınız

gişede çalışanlar hariç , bireysel, ticari kredilerde çalışan herkes görür ama birisinin bilgilerini 3. Kişilere söylemek yasak , işten atılma sebebi hatta. O yüzden samimi bi tanıdığınız olması lazım.
Hatta benım akrabslarımın borcunada bakıp bana söylüyordu.Senın akrabalarınında borcu var ne olmuş diyerek.

Bu kadar hesapli kitapli evlilikte basiniza gelecek olan seyler icin sizinle empati kuramayacagim. Saka gibisiniz, o kadar garip bir karaktersiniz ki bunca olumsuz ozelliginize ragmen burada bile sempati toplayip normal yorum alabiliyorsunuz. Gercekten sasiriyorum su konunun gittigi yere.

Ya evlenecegin adamla aranda duvar olarak evlenilmez.siz bir hayati paylasacaksiniz.gelirini de bilmelisin tepkilerini de bilmelisin.neden avele ediyorsun ki bu kadar.ayrica cizgilerini koy.ve cevap vermedigin bir diger konu ailesiyle aran nasil?ailesi nasil insanlar?aile gervekten onemli
Ailesiyle konusunca dogru soyleyip soylemedigini anlarsin.ya benim icime sinmedi bu anlattiklarindan bu adam.var bi durum bence hemen evlenme derim iyice tanimadan.

Şiddet konusundaki tavrı siz herhalde maddi bir kayıp yaşatmışsınız ona istemediğiniz bir şey için, orada belli olurdu. Oradaki tepkisi nasıldı? Aslında cimriliğinin boyutu, paraya yaklaşımı bile ordan belli olur. O durumda ne yaptı? Bunları da düşünün, parasına zarar geldi şiddet yanlısı bir insan hem de cimriyse çok rahat karşılamazdı diye düşünüyorum.
ev konusunda bu adam yıllardır bekar hayatı yaşıyor, evde geçirdiği zamanlar sınırlı. zaten iki kişiyiz 1+1 bize yeter, şimdi birikim yaparız ilerde çocuk olunca geniş eve geçeriz diye düşünüyor olabilir
Birikim konusunda da adam 40 yaşında ama bir iflas yaşamış, birikimini kaybetmiş baştan başlamış kendini yeni toparlamış olabilir, yeme içme gezmeye güzel harcıyor diyorsunuz cimri insan harcar mı hiç sanmam. Bence çok güzel bir özellik yeme, içme, gezmeye para harcaması. Harcayabilmesi de yaşam standardının bu olduğunu, böyle bir alışkanlığı olduğunu gösteriyor.
Umarım iyi düşünür doğru kararı alırsınız

O para kaybettirdiğim zaman sinirlenmişti ama bende sinirlenmiştim. Gidecektim gitmemem için geldi bana başka seçenekler sundu. Ekstra para harcadı ama hep kavgalı bir biçimde bir kaç gün geçirdik. Gerçi o zaman kardeşim de vardı yanımda onun etkisi varmıdır bilemiyorum. Ama bulunduğumuz süre içerisinde genelde gergindi sinirli sayılırdı. Fakat bana yansıyan küfür şiddet çok yüksek sesli bağırış çağırış gibi bir şey olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X