Mantıklı düşünemiyorum?

marcelinenbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
9
-1
1
28
Eski sevgilimle birkaç kez beraber olduk. Bana bir defasında videomuzu çekelim mi diye bir teklifte bulundu ben de bunu red ettim. Ama gizlice telefonu eline alıp video çekebilir mi? bir keresinde giyinikken bir fotomu çekmişti gizli ama ben fark edip sildirdim. Eskiden beraber olduğu kızların buna izin verdiğini falan söyledi, yüzün görünmeyecek zaten dedi ama ben istemedim. İstemediğim halde gizlice çekebilir mi. Odada gizli kamera olma ihtimali falan yok sadece eline telefonu alıp çekebilir. Bir de beni tehdit falan etmedi, bir keresinde galerisine baktım başka bir kıza ait klasör vardı ama bana ait bir şey görmedim. Sorduğumda da çekmedim dedi ve eğer bir şey yaparsan her türlü hukuki yola başvururum dedim. Ve o da bende ona ait bir fotoğraf olup olmadığını bilmiyor.

sen uyurken çıplak fotolarini çekmiş olabilir ama sevisirken nasil telefon alsin eline? arkandayken falan belki dicem ama o kadar da kör degilsindir heralde. merak etme gozlerini baglamadiysa bir sey cekmemistir.
ne serefsiz insanlar var..keske ilk falsosunda ayrilsaydin devam etmeseydin

Ya ben kendim hastayım. Terapilere gidiyorum. Bir anksiyete başladığı zaman mantıklı düşünemiyorum. Burda bir kac kisinin fikrini alip bu dusuncemin sacma oldugunu fark edersem belki kurtulurum dedim. Ben kendim bunu asamiyorum. Kendimi ikna edemiyorum

eline telefonu alsa farketmez miydin sence arkadasım

Ay icimi o kadar rahatlattiniz ki. Gercekten cok teşekkür ederim

Neden çekemesin ? Diğer videolardaki kızların da reddettiği halde, o herifin video çekmediği ne malum?
Telefonu görmeyeceğin bi pozisyonda çekmesi de bi ihtimal..
Odada gizli bi kayıt cihazı olma ihtimali yok demişsiniz, nerden bilebilirsiniz?
Bin bir tane şey geliyo aklıma da.. Anksiyetenize saygımdan bu kadar yazıyım.

O zaman zaten ayrilmistik. Ben icim rahatlasin diye aradim ekran paylasimi actirdim galerisine baktim. Baska bi kizin adiyla klasor vardi
Bu cekim isinden hoslanıp bir de arsivleyen tipten herşey beklenir,kendine mi arsivliyor o klasorleri yoksa arkadaslarına yollayan sapıklar gibi mi kim bilir.Zaten söyleyeceginizi söylemissiniz sikayet anlamında elden baska birşey gelmez.

Başka bir kizla videosu var mi bilmiyorum. Ben gormedim. Odada kayit cihazi olamaz cunku odaya beraber gittik. Hatta odayi ben tuttum

Ne uğraşıyorsunki bu kadar kuruntu ve şüphe içinde seks yapacağına exinle yatma. Kendine yeni bir partner bul doyasıya seviş

Zor olmuyor mu hiç güven duymadığın birisiyle sevişmek? Hep kafanda acabalarla soru işaretleriyle. İnsan zevk falan alamaz. Bence hiç zorlamaya gerek yok bu kadar endişeliysen kendini riske atma

Çekmiştir.

Telefonun da seninle alakali +18 dosya acinca mi ayrılacaksın biz mi ayiralim bacim?
Yav siz ne yasiyorsunuz arkadaslar ben anlamiyorum
Baskasinin fotolari var ama bana ait bisey yok cekmemis biplesmeye devam edeyim eger bana ait bisey bulursam ayrilirim kafasi resmen
Kendine gel ayril!
Hayirdir erkek arkadasin prnogrfik cekici mi de video cekmeye calisiyor
Tovbe tovbe

Videonu çekeyim mi diyen tiplerle beraber olmayın. Kimseye videonuzu fotoğrafınızı da atmayın. İnternette şu kızın ifşası diye paylaşım yapan yerler var. Tıklanma başına para kazanıyorlar ve arkadaşlarına şu kızla oldum diye hava atıyorlar. Böyle tiplerle işiniz olmasın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…