Merhabalar
kızlar şimdi ben söyle başlayayım kayinvaldemle oturuyorum 6 aylık evliyim onlar yazları köydeler ekip dikip sebze falan satiyolar evde sadece ben ve esim vardı ve bu hafta temelli geldiler ben daha önce bir bebek için erkenmi geçmi diye konu açmıştım fakat mantıken değişti yanlış anlaşılmasın kvdemle aram iyi
linç etmeden 20 yaşındayım ama herkes ister degilmi düzeni olduğu rahat hareket edip istediği gibi giyinecegi uzayacağı yatıp kalkacağı kendi zevkine göre dayayıp döşediği şükür borcumuz yok arabamız var kayinbabam kirada ki evine oturtacak şimdi yavaş yavaş başladılar çocuk konusunu çıtlatmaya etrafta bi yandan çocuk varmı diye sormaya başladı ki hiçç takmam hiç umrumda değil ama eşim artık bunu yavaş yavaş umursar oldu ve çocuk meselesinde yavaş yavaş bana da olsamolsamii der gibi konusuyor dün gece evimi ayırmadan mümkün olmayacağını böyle daha mantıklı olduğunu hamileligimde rahat edemeyeceğimi bebeğim için bir oda yapmak istediğimi hayalimin bu olduğunu söyledim ama bilirsiniz ki geri çekilme denen bir yöntemi kullanıyoruz ben bu yöntemin güvenilir olmadığını duydum ama eşim korunmak istemiyor benimde ilaç kullanmamı istemiyor ya sonra istersek olmazsa ilaç yüzünden diyor böyle şeyler duymuştum ilaç içemiyorum denedim çok midemi bulandırıyor ve kusuyorum ağır geliyor asi yaptırmak risklimi sizce 3 aylık aşılar oluyomuş diye biliyorum zararı olurmu
uzun oldu kusura bakmayın evliliğiminde oturmasını istiyorum açıkçası .