- Konu Sahibi unpretending
Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla üç yıldır birlikteyiz o Ankara ben İstanbul'da yaşıyorum. Kısa süreli bir ayrılığımız oldu öncesinde birkaç ayda bir gelen kişi şuanda hiç gelmiyor İstanbul'a. Uzun zamandır projelerim var diyip durdu neyse projeleri işi var dedim. Korona yüzünden belki gelmiyordur gibi düşündüm keşke öyle olsa. Ay başında bi akrabalarının nikahına projeyide bırakıp korona demeden gitti. Üzerine ailen mi istemiyor dediğimde hayır ailem istiyor fakat ailelerin rızasıyla olsun diyorlar. Ben abime babama erkek arkadaşımla buluşuyorum diyip bilgileri olacakmış öyle gelebilirmiş yoksa ailem rıza göstermiyo onlarrın rızası olmadan gelemem diyor. Bunun öncesindede durum böyleydi geliyordu. Napıyosam işin içinden çıkamadım. Aileside eğer aileler arası görüşme olursa izin verirmiş sanki ben erkeğim o kız. Nişan olsa bile babam abim buluşmama izin vermez yalnız ve banada babama söylemek etik gelmiyor. İşin içinden çıkamıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum onlarmı. Şu olayı yorumunuza bırakıyorum