mantardan bıktım

canım gecmiş olsun bende de cok sık olurdu bi zamanlar ama bi kac ufak tavsiye ile atlattım cok sukur.. mantarın neden dolayı olustugunu bulamazsan cözümünü de bulman o kadar zor olur..

1. bagısıklık sistemini guclendirmeye calıs, dalak ye mesela en kuvvetli demir kaynagıdır.
2. gunde en az 2 defa gunluk ped değiştirmeye özen göster
3. taharetten sonra iyice kurulanmaya dikkat et, mantarlara davetiye cıkarırsın.
4. gyno-travogen genital bölge için harika bir anti mantar kremidir denemediysen bunu dene..
gunluk pedde mantara davet.bildiginiz ped markasi varmi msntar yapmayan guvenilir.

gunluk pedde mantara davet.bildiginiz ped markasi varmi msntar yapmayan guvenilir.

eger iç çamasırı dokusuna yakın yani pamuklu bir ped secerseniz mantar yapmaz.
naylon, jelatin kullanılan urunler mantar yapanlar.
orkidi kesinlikle tavsiye ederim, hem steril oluyorlar, helen harper sakın ama sakın kullanmayın

eger iç çamasırı dokusuna yakın yani pamuklu bir ped secerseniz mantar yapmaz.
naylon, jelatin kullanılan urunler mantar yapanlar.
orkidi kesinlikle tavsiye ederim, hem steril oluyorlar, helen harper sakın ama sakın kullanmayın
burda bi arkadasta orkid kulanmayin diyo koteks iyi diyo.valla napcaz sasirdik

Bende bekarken cok cekmistim.dr birakmadim yani .en sonunda annem pamugun uzerine tütün kolonyasi sur mikrobu ölsün demisti alttan bastirdim cok yandi ama zamanla gecti.cok şükür simdi şikayetim yok.Allah sifa versin .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaşlar iki yıllık evliyim başlarda yoktu daha sonra mantar illeti yapştı bana.ilişkide ölüyorum yaa doktormuş ilaçmış denemediğim şey kalmadi. Benim gibi olupta kurtulan varmı yardım etsin. Eşimde kaç kez tedavi oldu bnmle ama çare yok. Belki vardır bildiğiniz bişey diye size danışayım dedim. Şimdiden teiekkürler...
Canim ya mantarin nasil gecti nasil hamile nolur banada yardim et

Canim ya mantarin nasil gecti nasil hamile nolur banada yardim et
Ahh bitanem kim demiş geçti diye hamileyim iki kez tedavi gördüm..hamilelikte Rabbimin takdiri.. valla son adet tarihime yakın yine mantar ilacı kullandım çünkü çok fenaydım ama hamileymişim. Yani mantarın gebelikle ilişkisi yok çok ağır olmadkça kimisi rahimde yara yapıyo çünkü.. hep temizim ağda yapıyorum çamaşrlarımı kaynatıyorum ütülüyorum sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum ama yinede her sene yakalanıyorum valla gına geldi artk.. şu sıralar rahatım çünkü 1 ay önce yine mantar ilacı kullanmştm.. Allah yardmcın olsun sakın doktoru ihmal etme daha da beter olur.

Back