- 10 Mart 2014
- 756
- 12
- 118
Destan degil canım tam benim dertlerimi anlatmışsın.. saf sudamı fayda etmedi. Sirkeli suyu çok duydumda uygulamayaa korktum doğrusu ama bnmle aynı problemleri yaşamışson sende bende şuan çocuk istiyorum ama mantar yüzünden eşime yaklaşmaya korkuyorum tabi ne kdar korksamda mecburen yapıyoruz.. o zaman sirkeli suyu deneyeyim ben bide napalm ilaçlar çözüm olamadı.
canım hiç bişey fayda etmedi ayda iki defa mantar olmak ne demek ya doktor en son ilaç verdiğinde yine olmazsa mecburen kültür tahlili yapcam dedi ama sirkeli suya oturmayıda ihmal etme dedi hem korktuğum için hem üşendiğim için yapmadım ama burdaki bi arkadaş allah razı olsun yap dedi yaptım gerçekten geçti akıntı vs hiç bişey kalmadı ama bunu yaparken varsa fitilin 3günde fitil kullan ikisini bir arada yürüt çünkü sirke dışarıyı temizliyo içeriyi temizleyemez fitilde içeriyi temizleyecek. zaten mantar dışardan başlayıp içeriye doğru ilerleyen bişey olduğu için dışını sürekli sil sirkeyle ben bu sabah bile yaptım mantar olmadığı halde üzüm sirkesi al peçeteye dök oraya tampon yap 20 saniye tut üstünde iç dudakları vajina girişini her yeri sildikten sonra bi daha dök peçeteye bu defa içi olmayan yüzeysel yerleri sil emin ol geçecek çok canın yanacak ilk 3 gün ama geçecek bana da dua edersin :)) bu arada kuruluk da başlamışsa 3günden sonra sedoxx jeli al ilişkide seni rahatlatacaktır bana doktor verdi güvenle kullanabilirsin banada haber verirsin geçti mi diye