mantardan bıktım

canım hiç bişey fayda etmedi ayda iki defa mantar olmak ne demek ya doktor en son ilaç verdiğinde yine olmazsa mecburen kültür tahlili yapcam dedi ama sirkeli suya oturmayıda ihmal etme dedi hem korktuğum için hem üşendiğim için yapmadım ama burdaki bi arkadaş allah razı olsun yap dedi yaptım gerçekten geçti akıntı vs hiç bişey kalmadı ama bunu yaparken varsa fitilin 3günde fitil kullan ikisini bir arada yürüt çünkü sirke dışarıyı temizliyo içeriyi temizleyemez fitilde içeriyi temizleyecek. zaten mantar dışardan başlayıp içeriye doğru ilerleyen bişey olduğu için dışını sürekli sil sirkeyle ben bu sabah bile yaptım mantar olmadığı halde üzüm sirkesi al peçeteye dök oraya tampon yap 20 saniye tut üstünde iç dudakları vajina girişini her yeri sildikten sonra bi daha dök peçeteye bu defa içi olmayan yüzeysel yerleri sil emin ol geçecek çok canın yanacak ilk 3 gün ama geçecek bana da dua edersin :)) bu arada kuruluk da başlamışsa 3günden sonra sedoxx jeli al ilişkide seni rahatlatacaktır bana doktor verdi güvenle kullanabilirsin banada haber verirsin geçti mi diye

tamamen tedavi olmadan çocuk düşünme derim. çünkü enfeksiyonlar gebelikte ciddi risk arz ediyor.düşükten tutunda erken doğuma kadar. bi arkadaşım bu yüzden 6 aylık doğurdu bebeğini ve 15 gün yaşadı. önce tedavi...

Kızlar nedir bizim bu mantarlar dan yanmalardan çektiğimz çok dikkat etmem rağmen aynı sıkıntı bende de var. Seba med sabunu çok iyi geldi bana sirkeyi dndm mahfetti bana yaramadi

Demek bünyeden bünyeye değişiyo canım bnde bu yazılankarın hepsni denycem tek tek artk hangsii iyi gelrse yapck bişeyim yok çarem yok yani

Kızlar nedir bizim bu mantarlar dan yanmalardan çektiğimz çok dikkat etmem rağmen aynı sıkıntı bende de var. Seba med sabunu çok iyi geldi bana sirkeyi dndm mahfetti bana yaramadi

ilk başta mahfediyo zaten sirke canım çünkü zaten orası tahriş olduğu için sirke çok yakıyo ben ilk kullandığımda kan gelecek sandım okadar mahfetti beni evin içinde iç çamaşırsız koşacaktım nerdeyse ama kullandım son çaremdi çünkü 3gün kullandım ilk yarım saat bacaklarımı bile kapatamıyodum acıdan ama şimdi kullanınca acısı yok bile sirkede sabretmek gerekiyo bunu anladım ben

ben uzun yıllar bu illetle uğraştım kullanmadığım fitil merhem kalmadı.spiral takıldı ondan sonra başladı mantar bende.galiba taktırdığım hastanedeki aletlerden bulaştı.fitil kullanınrdım.biraz geçti derken ardından gene tekrar ederdii.ölürdüm biterdim kaşıntıdan bi gece iyice kaşıyıp parçalayıp kanatınca çamaşırsız açıkta yattığımı bilirim acımdan.en son bi doktor bana pimafucin diye bi fitil yazdı.çamaşırını kaynat ütüle oranı kuru tut dedi.ben ekstradan bide mantar için kaynamış suya karıştırılan ve onunla taharet alınan bide kapsül aldım.fitilin içinde 30 adete yakın vardı.hergece bi tane attım.travozol merhem sürdüm ardında sabah kalkıncada o hazırladığım suyla taharet adım bi haftadan itibaren kaşıntı iyicer azaldı..kutu bittiğinde mantardanda kurtulmuştum.gene ne olur ne olmaz diye bi kutu daha aldım.bi hafta sonra 3 gün daha attım bi hafta son ra bi tane.sonra ayda bi tane...ve bu şekilde kutuldum.hala daha buna devam ederim.evde hep bu fitil bulunur heray temizlik amacı bi tane kullanırım

Fitil ilişkiui önlüyo amma demi cnm. Çocuk istiyorumda

Bir hafta saf suyla yıkayyım sonra srkeli suyla tampon yapıcam. Ayy canm ne zor durum.

Hele o kaşıntısi yok mu içim gidiyor ya bi de koku oluyor mu sende AŞK BAHÇEM

Hele o kaşıntısi yok mu içim gidiyor ya bi de koku oluyor mu sende AŞK BAHÇEM

Canım çalışıyorumda gündüzleri pek bakamıyorum kusura bkma. Kaşıntı koku ve idrarda yanma.. bıktm valla burda kim ne önerirse denycem yani o derece. Bide çocuk istiyorum engel olur dye korkuyorum.

bi bir hafta kadar ilişkiye girmesniz iyi olur tabi kaşıntınız biraz geçene kadar eşinizede bulaşabilir çünkü..mantar hamileleliğe engel diğil bildiğim kadarıyla

bi bir hafta kadar ilişkiye girmesniz iyi olur tabi kaşıntınız biraz geçene kadar eşinizede bulaşabilir çünkü..mantar hamileleliğe engel diğil bildiğim kadarıyla

Bikaçgün ara verdik zaten ilaç fayda etmediği için bıraktm artk saf suyla yıkamaya başlad üç gün gene bugün kaşnma geldi sirkeli suyla tampon yaptm çok yaktı başta ama rahattlattı azck devam edicem galba sirkeye bikgün

CNm üç gündür saf suylatemizliyordum baktm olmadı bugün iki kez tampon yaptm sirkeyle aman allahım ölüyodumm diyebilirim. Ama allah razı olsun akşama kadar hiç dokunmadım oraya yanmam var ama ksşıntı rahatladı azaldı.

canım çok sevindim ama yanma zaten olacak hatta iki katına çıkacak yanma çünkü zaten mantarın verdiği yanma varken bide sirke yaktığı için yanma oluyo biliyorum çok canın yanacak ama buna hergün devam et günde 3 defa tuvaletten sonra iyice kurula ve sirkeyi kullan ama sirkeyi kullandıktan sonrada kurumasını bekle yoksa orayı hem nemli bırakırsın hemde sirke kurumadığı için daha çok canın yanar inşallah tamamen kurtuluruz bu mantardan

Hemde ne yanma öldüm. Kurumasını beklememiştim giyindim hemen o acıyla. İyice kurusun o zaman bugünde öle denycem. Çok sagol.

Aynı sorun bende de vardı doktorum en son bir ilaç yazdı. İçinde üç tane var. O tamamen kesti. Bir de genital bölgeni iyi kurula. Hatta kurutma makinesi kullan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…