mantar

15beyonce

çok mutluyum...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
1.201
2
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bişe danışmak istiyorum vajinamın girişinde fındık büyüklüğünde süt kesiği birakıntı oluşuyortop halinde orda kalıyor aynada görüyorumçamaşırıma gelmiyor nedir acaba çok korkuyorum mantar olabilir mi onunda süt keşiği akıntısı oluyormuş ne yapmalıyım doktor muanesi olmak istemiyorum ne önerirsiniz ilişkidecanyanmasınada busebe mi oluyordur yani mantar nasılkurtulurum bu işten

Doktora gidin. Buradan teşhis koyamayız. Mantarsa ilaç almanız lazım. Tabi ek olarak sabun ve kimyasal kullanmamak, çamaşırlarınızı günlük değiştirmek ve mutlaka pamuklu çamaşır giymek, giymeden önce kızgın ütü ile ütülemek ve o bölgeyi çok kurr tutmak gibi tedbirler alabilirsiniz. Ama ilaçsız tedavi olmaz. İlacı da doktor tavsiyesi olmadna almayın, amntar ilaçları ciddi ilaçlardır.
Üstelik belki de rahatsızlığınız manter değil enfeksiyon olabilir. Bunu ancak doktor anlar. Enfeksiyon ileride kısırlığa bile yol açabilir. Doktora gidin.

Doktora gidin. Buradan teşhis koyamayız. Mantarsa ilaç almanız lazım. Tabi ek olarak sabun ve kimyasal kullanmamak, çamaşırlarınızı günlük değiştirmek ve mutlaka pamuklu çamaşır giymek, giymeden önce kızgın ütü ile ütülemek ve o bölgeyi çok kurr tutmak gibi tedbirler alabilirsiniz. Ama ilaçsız tedavi olmaz. İlacı da doktor tavsiyesi olmadna almayın, amntar ilaçları ciddi ilaçlardır.
Üstelik belki de rahatsızlığınız manter değil enfeksiyon olabilir. Bunu ancak doktor anlar. Enfeksiyon ileride kısırlığa bile yol açabilir. Doktora gidin. '' arkadaşa aynen katılıyorum

çokteşekkür ederim cevaplar için fakat şunuda belirteyim kokusuz yani benaynada bakarsam görüyorum yoksa hiç bir rahatsızlık yok yanma kaşıntı şişlikgibi yani ne yapcamı bilemiyorum şimdi vesvese mi yapıyorumki

canım korkmana gerek yok mantar da olabilir olmayada bilir.
kimi mantar türü hiçbir belirti vermezmiş yani koku - akıntı- kaşıntı olmayabilirmiş.
muayenenizi olup tedavinizi görün.

açıkçası ben muanedenbiraz korkuyorum acaba sölesem doktoranlar mı muane etmeden yani enazından böleolmaz mıı

Bende aynı şeyi yaşadım hemen dr a gittim bakteriyel olmayan mantar ve rahim ağzında küçük bir yara dedi ve fitil verdi,smear aldı,muayene etti.Dr böyle durumları ihmal etmeyin mutlaka muayene olun dedi,ayrıca 3 hafta kadar da ilişkiyi yasaklamıştı.Şimdi çok çok iyiyim şükür.Mutlaka dr a gidin korkacak hiçbirşey yok benim gibi korkak muayene oluyorsa herkes olur onu da söyliim :)

smear nedir pardon bilmiyorum 3 hafta yasak mı koydu benimacım oluyoracaba ondan mıdır nasıl muane oldunuz anlatabilir misiniz oraya makina sokmadı dimi

smear nedir pardon bilmiyorum 3 hafta yasak mı koydu benimacım oluyoracaba ondan mıdır nasıl muane oldunuz anlatabilir misiniz oraya makina sokmadı dimi

Eğer acınız varsa muhtemelen yara olabilir,çünkü bende dr gitmeden ilişkiye girmiştim 2-3 gün önce canım acaip yandı ve yarıda bıraktım o derece acı hissettim,meğerse yara varmış,muayene de vajinal muayene yanılmıyorsam prop diye bir alet sokuyor ama ucuna prezervatif takıp jel sürüyor ki acımasın.Hiç hissetmedim zaten rahim ve yumurtalıkları inceliyor.Smear ise rahim ağzı kanseri tarama testine deniyor spekulum denen bir aletle vajinanızı açıyor inanın onu bile hissetmedim fırçayla örnek alıp patolojiye gönderiyor.Bunu mutlaka yaptırın çok çok önemli cinsel hayatı aktif olan her kadının yılda 1 yaptırması gerekiyor.Korkmayın mutlaka muayene olun ben vitaminli fitille atlattım umarım sizin de önemli birşey yoktur..

evet bende kasmaktan yana bir acısanıyorum fakat git gelde acıyıyaşadım fakat kızken bölehastalıkolurmuyani ilk ilişkimde acım çok oldu sonra doktora gittim ama bana o tarz muane etmedi zaten dokunturtamadımdaa gerçekten cesaretsizim ve kendime çokkızıyorumbukorkaklığımdan bıktım artık

cnm aynı şeyi ben de yaşamıştım.ve dr.a gittim.
bana gynolomexin adında bi ilaç yazmıştı. yemin ederim ben böyle bir etki görmedim.iki güğn içinde normale döndüm

mantar içten gelen süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı olur.gynolomexin fitil ve mutlaka eşinede flucan kapsül içirmelisin.birlikte tedavi olmalısınız yoksa birbirinizden geçer ve sürekli tekrarlar..

evet gynomlomexin içinde iki adet fitil olan bir ilaç.yanlış hatırlamıyorsam yatmnadan önce bi tane koyuosun 3.gün diğerini koyuyorsun..
evet eşine de flucan ilaç içirmelisin.
eğer kaşıntın da varsa torvagen krem kullanmalısın..

kesinlike dr a gitmelisin cnm bende de oldu geçenlerde bi bartolin kisti ameliyatı oldum ve aldığım antibiyotikten dolayı mantar oldum ve çok kötü derecedeydi bi fitil ve trovagen miydi neydi öle geçti çok şükür

canım zaten antibiyotik kullandığında mantar olma riskin yüksek,çünkü antibiyotik ortamı temizliyor ve bakterilerin üremesine izin veriyor.

akıntı yaradanda mıolabilir doktora gitmeye korkuyorum spekulumdan kesin onu sokucak ya başka tüürlü adamda nasl anlasın kaşıntım falan hiç şikayetim yok sadece o akıntı ama onuda 3 4 günde bir görüyorum yani her zaman olan bişe değil rahatsız etti beni çok reglim bitsin eğer akıntı devam ederse doktora giderim gidemezsem o dediklerinizi kullanıcam fitili bir günakşamalıp 3 gün sonra tekrar almam mı gerek bilgiler için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…