Bende aynı şeyi yaşadım hemen dr a gittim bakteriyel olmayan mantar ve rahim ağzında küçük bir yara dedi ve fitil verdi,smear aldı,muayene etti.Dr böyle durumları ihmal etmeyin mutlaka muayene olun dedi,ayrıca 3 hafta kadar da ilişkiyi yasaklamıştı.Şimdi çok çok iyiyim şükür.Mutlaka dr a gidin korkacak hiçbirşey yok benim gibi korkak muayene oluyorsa herkes olur onu da söyliim :)
smear nedir pardon bilmiyorum 3 hafta yasak mı koydu benimacım oluyoracaba ondan mıdır nasıl muane oldunuz anlatabilir misiniz oraya makina sokmadı dimi
Eğer acınız varsa muhtemelen yara olabilir,çünkü bende dr gitmeden ilişkiye girmiştim 2-3 gün önce canım acaip yandı ve yarıda bıraktım o derece acı hissettim,meğerse yara varmış,muayene de vajinal muayene yanılmıyorsam prop diye bir alet sokuyor ama ucuna prezervatif takıp jel sürüyor ki acımasın.Hiç hissetmedim zaten rahim ve yumurtalıkları inceliyor.Smear ise rahim ağzı kanseri tarama testine deniyor spekulum denen bir aletle vajinanızı açıyor inanın onu bile hissetmedim fırçayla örnek alıp patolojiye gönderiyor.Bunu mutlaka yaptırın çok çok önemli cinsel hayatı aktif olan her kadının yılda 1 yaptırması gerekiyor.Korkmayın mutlaka muayene olun ben vitaminli fitille atlattım umarım sizin de önemli birşey yoktur..
merhaba arkadaşlar ben bişe danışmak istiyorum vajinamın girişinde fındık büyüklüğünde süt kesiği birakıntı oluşuyortop halinde orda kalıyor aynada görüyorumçamaşırıma gelmiyor nedir acaba çok korkuyorum mantar olabilir mi onunda süt keşiği akıntısı oluyormuş ne yapmalıyım doktor muanesi olmak istemiyorum ne önerirsiniz ilişkidecanyanmasınada busebe mi oluyordur yani mantar nasılkurtulurum bu işten
mantar içten gelen süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı olur.gynolomexin fitil ve mutlaka eşinede flucan kapsül içirmelisin.birlikte tedavi olmalısınız yoksa birbirinizden geçer ve sürekli tekrarlar..
ben bunları hemen alıp kullanıcam teşekkür edrim doktora gitmek istemiyordum çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?