• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar

akıntı yaradanda mıolabilir doktora gitmeye korkuyorum spekulumdan kesin onu sokucak ya başka tüürlü adamda nasl anlasın kaşıntım falan hiç şikayetim yok sadece o akıntı ama onuda 3 4 günde bir görüyorum yani her zaman olan bişe değil rahatsız etti beni çok reglim bitsin eğer akıntı devam ederse doktora giderim gidemezsem o dediklerinizi kullanıcam fitili bir günakşamalıp 3 gün sonra tekrar almam mı gerek bilgiler için çok teşekkür ederim

o fitilin içinde toplam zaten iki tane var.birini aldığın gece koyuyorsun diğerini de 3.gün gece koyuyorsun cnm

daha önce hiç muayene olmadınmı o zaman yara yok dedilerse yara hemen oluşmaz merak etme.akıntı enfeksiyondanda olabilir kötü koku varsa..akıntı içinde ornisid fitil kullanabilrsiniz

daha önce hiç muayene olmadınmı o zaman yara yok dedilerse yara hemen oluşmaz merak etme.akıntı enfeksiyondanda olabilir kötü koku varsa..akıntı içinde ornisid fitil kullanabilrsiniz

akınıtı her zaman değil 3 4 günde birölesüt kesiği gibi kokusuz bişe muane oldum ama ölederinlere bakmadı hiç yani spekulumla falan hiç bakılmadı

süt kesiği gibi geliyorsa mantar ama renkli bir akıntı ise enfeksiyondur canım.spekulumle bakılması gerekli anlaşılması için.yada sana ne dedi ne ilaç verdi doktor.akıntında katılaşıyor olabilir.mantarda lor gibi çıkar devamlı vagina dışına

Back