Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

canım benimmmm çok sevindim inanki. evet çamaşıra dikkat ve günlük pede son. günlük ped tetikliyormuş. ilaçlarını aksatma sakın iç saatini bile geçirme ben takvime kaydettim saat saat hatırlatıyo bana ve satini bile kaçırmadan kullanıyorum ilaçlarımı. yarın dr.a gidicem bende bakalım bana neler sölücek...
kuzuuuummm gördünmü okadar düşündüğüne değmedi zafer senin:lepi::lepi:

tşkler cnm. çok geçmiş olsun sanada acil şifalar.bnmde bgn ilaçlarım bitti bakalım ne olucak tekrar başlıycak mı korkuorum insl. baslamaz ya. bi kaç gün içinde belli olucak bakalım insl ya tekrar gelmez tekrarlarsa yine gidicem

iyi düşün tatlımmmm olmaz kışkış hastalık kış kış yallah hastalık yallah dicez yakında hepimiznaniknanik
bende dr. a gittim bugünnnnn çok güzel şeyler sööledi yani ben yakında bi bebek müjdesi werebilirim hihoyyyt

dr. konrollerini aksatma tamammı

Son düzenleme:
ilaçlarını kullanmıyomusun? doktora tekrar gitsene madem. inşallah bakalım cts. gidiyorum dr.a dananın kuyruğu kopucak o gün yerimseniben

cnm ben içtim ilaçları bitirdim 10 tabletti 5 günde bitti zaten. herşey düzeldi ama o beyaz akıntı ne bilemiyrm idrar yollarında bişe olunca öle oluo mu?sana özel msj attım ama kapalı sanırım özel mesaj sistemin. yrn dr a gidiyosun demek inş herşey yolunda olur snn için cnm:1hug::1hug:

kızlar bendede mantar oldu son 1 yılda 2 kez.bu kronicleşebilirmi çok korktum ben ya.bide 2 dr arkadaşım var ikiside birbirlerinin verdiği ilaçları beğenmiyor bende bunu anlamadım .hangi dr a güvencez?stres oldum ben yaa..

valla idrar yolları iltihabındada oldu bende bu sorun. şimdi bitti idrar tahlilimde yapıldı geçmiş iltihabım. bilmiyorum tıbben nedir ama benim yaşadığım bu sen iyice araştır bence. ben nasıl açılıyor bilmiyorum ki denedim ama beceremedim sanırım
gittim dr.a ama hiç bir gelişme göremediğini söyledi we salı tekrar gitmemi istedi. bakalım o gün neler söylücek. ama eskisi kadar telaşlı değilim dktoruma çok güwendim umutsuzluk bitti gibi bişey zaman diyo sadece sabırlı olmak gerekiyor ve kesinlikle stresten uzak durmam gerekiyormuş nekadar mümkünse tabi fisfisfis

merhaba arkadaslar koku falan yok ama boyle yıne sıvı seklınde ama ıcınde beyaz lekeler olan akıntının sebebı mantarmıdır?

merhaba arkadaslar koku falan yok ama boyle yıne sıvı seklınde ama ıcınde beyaz lekeler olan akıntının sebebı mantarmıdır?
bendede aynı şekilde oldu.mantarmış malesef .herkezde farklılıklar gösterebiliyormuş bir çok çeşidi var mantarın.bendede koku hiç olmadı sanırım koku iltihabi durumlarda oluyor.geçmiş olsun..

Rahim ağzımda beyaz beyaz bişeyler var kaşıntıda ölüceem yeni oldu daha önce yoktu ne yapabilirim.bakireyim henüz.Sinirim bozuluyor.

bende mantar olmuştum fitil verdi dr 2 tablet .3 gün arayla hazneye koyuluyo yatarken adını unuttum hatırlamaya çalışıyorum.o günden sonra birdaha olmadım

merhaba, benm de 2 gündür biraz yoğun bir akıntım var. hafif koku var ama kaşıntı yok. mantar olabilir mi yine de ?

off herkes mantar mı ya? bana da p.tesi zolax verdi haftada 1 kullan dedi bide travacort krem verdi kaşıntıyı durduruyo biraz ama akıntı hala devam. çözemedim ben bu işi

arkadaslar akıntınızı bıraz tarıf edeblırmsnz nasıl oluo genelde? Bende kondilom sorunuda var oda akıntının seklnı degıstırıo bıraz o yuzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…