- 23 Temmuz 2008
- 1.390
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi manifesto123
selam kızlar ben siteye dün üye oldum. nette derdime çare ararken tesadüf bu siteyi buldum ve benimle aynı dertten muzdarip kişilerin çok fazla olduğunu gördüm. yıllardır geçmeyen sarı, yeşil renkte kokulu akıntım var arada kaşıntıda oluyor. kadın doktoruna bugüne kadar hiç çıkmadım iç hastalıkları doktoruma durumumu anlattım o da bana bir defaya mahsus olmak üzere fluzole yazdı kullandım geçmedi tekrar kontrole gittiğimde ornisid verdi bundanda bir kutu kullandım ama yine geçmedi. benim sizlerden ricam bu ilaçları ne kadar süreyle ve kaç kutu kullanmam gerek? yada bildiğiniz daha etkili başka ilaçlar varsa onlarıda yazabilirsiniz.Cevaplarsanız çok sevinirim çünkü çok umutsuzum bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ama bu halde evlenmek istemiyorum bu dertten biran önce kurtulmalıyım. şimdiden teşekkürler..
AYNI DERTTEN MUZDARİPTİM...AYLARDIR KAŞINTI ARTI KANIYODU:s BU SORUNDAN DOLAYI COK GİTTİM DOKTORA AYNI İLAÇLARI ALIP KULLANIYODUM AMA GEÇMİYODU.GECEN PAZAR DAYANAMADIM VE DOKTORA GİTTİM.ENFEKSİYON KAPMIŞ ONUN İÇİN İKİ TANE ANTİBİYOTİK VERDİ BUNLAR BİTİNCE MANTAR İÇİN MELHEM VE FİTİL VERDİ.AKSAM İLAÇLARI ALDIGIM İLK SAATLERDEN İTİBAREN SSANKİ DAHA ÖNCE HİÇ KAŞINTI YOKMUŞTA NORMALMİŞİM GİBİ.ŞUANDA HİÇBİR KAŞIMTIM YOK ARTI DAHA MANTAR İLACLARIMI KULLANMYA BAŞLAMADIM BİLE...ÇOKK MUTLUYUM ÇOKKKK :))İNŞALLAH BİDAHA OLMAZ.BU HAFTA SONU KONTROLÜM VAR BAKICAZ NELER OLMUŞŞŞ....HERKESE GEÇMİŞ OLSUNNN
selam kızlar ben siteye dün üye oldum. nette derdime çare ararken tesadüf bu siteyi buldum ve benimle aynı dertten muzdarip kişilerin çok fazla olduğunu gördüm. yıllardır geçmeyen sarı, yeşil renkte kokulu akıntım var arada kaşıntıda oluyor. kadın doktoruna bugüne kadar hiç çıkmadım iç hastalıkları doktoruma durumumu anlattım o da bana bir defaya mahsus olmak üzere fluzole yazdı kullandım geçmedi tekrar kontrole gittiğimde ornisid verdi bundanda bir kutu kullandım ama yine geçmedi. benim sizlerden ricam bu ilaçları ne kadar süreyle ve kaç kutu kullanmam gerek? yada bildiğiniz daha etkili başka ilaçlar varsa onlarıda yazabilirsiniz.Cevaplarsanız çok sevinirim çünkü çok umutsuzum bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ama bu halde evlenmek istemiyorum bu dertten biran önce kurtulmalıyım. şimdiden teşekkürler..
cnm biz sana şu ilaçtan şu kadar kullan diyemeyiz ki.sen bunu doktoruna sor bence.hergün iç çamaşırını değiş.günlük ped kullanma.hatta ütüle çamaşırlarını.
Canım doktor bana ornisid bide cipro yazdı.bunların ikiside antibiyotik
sabah ve aksam içiyorum ikisinide.ağır geliyo biraz ama ne yapalım derdimize derman olacak inşallah.antibiyotik kullanımı mantar olusumunu hızlandırdıgı için mantar için yazdıgı fitili ve melhemi ilaçlar bitince kullanıcam.gerçi şuan bi kaşıntım yok geçti galiba....ilaçlar bittigi gibi fitilimi kullanıcam kesin bi sonuç alırım inşallah..sanada cok geçmiş olsun çilek.ama en iyi çözüm doktora gitmek.ben anadolu yakasında oturuyorum tuzlada.kaynarcada nenehatun hastnsine gittim pazar günleride doktorlar 24 saat var.
ben yanlış anlaşıldım sanırım tabiki kimse şu ilacı kullan yada bu ilacı kullan demez sorumluluk almak istemez ama benim demek istediğim benim gibi şikayetleri olanların fayda gördüğü ilaç yada ilaçlar varsa tavsiye etmesini istedim sadece. ben şuanda bitkilerle iyileşmeye çalışıyorum 2 haftadır aslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum henüz bi gelişme yok ama sabırla içmeye devam edicem inş. faydasını görürüm allah herkese şifa versin.
banada doktor ondan verdi ama adet bittikten sonra kullanıcam öyle olması gerekiyomuş doktor dedi.Kızlar bende mantar vardı çok zuzun üre tekrarlayıp durdu ketorol funit bir merhem daha kullanıp durdum başlarda funit iyi geldi ama rtık işe yaramıyor. Şimdi bir vajinal tablet kullandım daha ilk tabklette etkisiini gördüm. Donaxyl vajinal tablet. Süer bir ialç. Ama kaşıntı geçsede 6 tabletide bitimek lazım. Tabi doktorlar görüşüp kullanmanız daha faydalı olur ve mtlajka reçetesini okyuyun.
bendede mantar derdi başladı üstelik hamileyimvagi hex adında fitil kullanmaya başladım..gebe olduğumdan günde sabah akşam almam gerekirken sadece akşam alıyorum..ve 12 qün sürecekmiş..size sorum : mantarın qeçtiğini nasıl anlarız? pütür pütür şeyler geliyor acaba temizleniyormu dersiniz? kaşıntım hiç yok..?? bilgililer bi cevap lütfenn