Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar.bende geçen sene bir mantar faciası atlattım iki gece kadın doğum acilindeydim düşünün.kaşıntıyla başladı bikaç gün anlam veremedim.daha sonra içerden bi baskı oluşmaya başladı ama dayanılmazdı sanki dışarıya bişey çıkacak gibiydi.acilde mecburen çatala çıktım doktor mantar dedi bekar olduğumdan fitil veremedi ilaç verdi ilaçta 2tane vardı beş gün arayla içtim.birde kaşıntı için ilaç verdi çok şükür bi on güne her şey geçti.Allah hepimize şifalar versin..

kızlar bende de vardı mantar ayanılacak gbi değildi kasıntı doktora gidip ilaç aldım eşimle içip kurtulduk bu illetten :)

kızlar bende de mantar var ve 1 bucuk senedir devam ediyor.hemoroidim de var doktor ordan bulasmıs olabilir dedi.aynı şekilde kötü kokulu akıntım da oluyor.1 sene önce doktora gittigimde bana 2 tabletli 1 günde biten bir ilaç vermişti ama hiç bir etkisi olmadı.bugun yine doktora gittim ve 15 tabletli bir ilaç ve krem verdi.umarım işe yarar.

AYNI DERTTEN MUZDARİPTİM...AYLARDIR KAŞINTI ARTI KANIYODU:s BU SORUNDAN DOLAYI COK GİTTİM DOKTORA AYNI İLAÇLARI ALIP KULLANIYODUM AMA GEÇMİYODU.GECEN PAZAR DAYANAMADIM VE DOKTORA GİTTİM.ENFEKSİYON KAPMIŞ ONUN İÇİN İKİ TANE ANTİBİYOTİK VERDİ BUNLAR BİTİNCE MANTAR İÇİN MELHEM VE FİTİL VERDİ.AKSAM İLAÇLARI ALDIGIM İLK SAATLERDEN İTİBAREN SSANKİ DAHA ÖNCE HİÇ KAŞINTI YOKMUŞTA NORMALMİŞİM GİBİ.ŞUANDA HİÇBİR KAŞIMTIM YOK ARTI DAHA MANTAR İLACLARIMI KULLANMYA BAŞLAMADIM BİLE...ÇOKK MUTLUYUM ÇOKKKK :))İNŞALLAH BİDAHA OLMAZ.BU HAFTA SONU KONTROLÜM VAR BAKICAZ NELER OLMUŞŞŞ....HERKESE GEÇMİŞ OLSUNNN

Bide doktor şöyle bişey söyledi.ben sorunumu anlattım ve sık sık tekrarladıgını söyledim.her kadında mantar vardır fakat her bünye bir degildir senin bünyen bununla savaşamadıgı için sık sık oluyo dedi.

selam kızlar ben siteye dün üye oldum. nette derdime çare ararken tesadüf bu siteyi buldum ve benimle aynı dertten muzdarip kişilerin çok fazla olduğunu gördüm. yıllardır geçmeyen sarı, yeşil renkte kokulu akıntım var arada kaşıntıda oluyor. kadın doktoruna bugüne kadar hiç çıkmadım iç hastalıkları doktoruma durumumu anlattım o da bana bir defaya mahsus olmak üzere fluzole yazdı kullandım geçmedi tekrar kontrole gittiğimde ornisid verdi bundanda bir kutu kullandım ama yine geçmedi. benim sizlerden ricam bu ilaçları ne kadar süreyle ve kaç kutu kullanmam gerek? yada bildiğiniz daha etkili başka ilaçlar varsa onlarıda yazabilirsiniz.Cevaplarsanız çok sevinirim çünkü çok umutsuzum bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ama bu halde evlenmek istemiyorum bu dertten biran önce kurtulmalıyım. şimdiden teşekkürler..

bende ne yaptıysam geçmiyo.zolax verdi banada haftada 1 içiyorum ama hala aynı beyaz akıntı.ama bende kaşıntı yok.tekrar kadın doğumcuya gitmem gerek.

cnm biz sana şu ilaçtan şu kadar kullan diyemeyiz ki.sen bunu doktoruna sor bence.hergün iç çamaşırını değiş.günlük ped kullanma.hatta ütüle çamaşırlarını.

geçmiş olsun cnm kontrolden sonra bana yazar mısın akıntın durdumu hangi ilaçları yazdı.bende dr uma danışayım.yada senin gittiğin dr a giderim yakınsa.

Canım doktor bana ornisid bide cipro yazdı.bunların ikiside antibiyotik
sabah ve aksam içiyorum ikisinide.ağır geliyo biraz ama ne yapalım derdimize derman olacak inşallah.antibiyotik kullanımı mantar olusumunu hızlandırdıgı için mantar için yazdıgı fitili ve melhemi ilaçlar bitince kullanıcam.gerçi şuan bi kaşıntım yok geçti galiba....ilaçlar bittigi gibi fitilimi kullanıcam kesin bi sonuç alırım inşallah..sanada cok geçmiş olsun çilek.ama en iyi çözüm doktora gitmek.ben anadolu yakasında oturuyorum tuzlada.kaynarcada nenehatun hastnsine gittim pazar günleride doktorlar 24 saat var.

Kızlar ben mantar olmasın diye afedersiniz ama her haltı yaptım.olacagı varsa vücut bununla savaşamıyorsa yine oluyo.ne kadar temiz camasır giysende,ütülesende tabi saglık acısından ve hijyen acısından böyle olmalı.olacagı varsa oluyo ne yaparsak yapalım.vajinal temizligi için şampuanlar var onlardan kullanıyorum ılık suyla yıkıyorum.soguk almamaya calısıyorum oldumu oluyo bu lanet şey :....

FLUZOLE BENDE KULLANDIM GEÇEN SENE DOKTORA GİTTİGİMDE VERMİŞTİ.İKİ HAFTA ÖNCE DOKTORA GİTMEDEN ÖNCE YİNE ALDIM KULLANDIM DEDİGİN GİBİ Bİ İŞE YARAMADI.ŞİMDİ ORNİSİD ARTI CİPRO VERDİ.ALLAHA ŞÜKÜR GEÇTİ.BENDE AKINTI YOKTU AKSİNE KURULUK VARDI.İLAÇLARI KULLANMAYA BASLADIGIMDAN BERİ AKINTIM VAR.ODA NORMAL Bİ AKINTI KÖTÜ KOKMUYO BEYAZ Bİ AKINTI.BU MANTARIN ÇEŞİTLERİ VAR HANIMLAR..KİMİSİ AKINTILI KİMİSİ KOKULU FARKLI FARKLI OLUYO.BENİM VAJİNAMIN KIVRIMLI YERLERİ PAMUKÇUK GİBİ BEYAZ OLUYODU VE KAŞINIYODU..ÇOK KÖTÜ YAAA.ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİN..

cnm biz sana şu ilaçtan şu kadar kullan diyemeyiz ki.sen bunu doktoruna sor bence.hergün iç çamaşırını değiş.günlük ped kullanma.hatta ütüle çamaşırlarını.

ben yanlış anlaşıldım sanırım tabiki kimse şu ilacı kullan yada bu ilacı kullan demez sorumluluk almak istemez ama benim demek istediğim benim gibi şikayetleri olanların fayda gördüğü ilaç yada ilaçlar varsa tavsiye etmesini istedim sadece. ben şuanda bitkilerle iyileşmeye çalışıyorum 2 haftadır aslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum henüz bi gelişme yok ama sabırla içmeye devam edicem inş. faydasını görürüm allah herkese şifa versin.

tşkler cvp yazdığın için.iyileşmene çok sevindim.ben de maltepe de oturuyrm bakalım haftaya gidicem yine dr.a.geçmezse nenehatuna giderim napim yeterki geçsin.allahtan kaşıntım yok ya

:)sanırım bende yanlış anlaşıldım :) iyileşmen dileğiyle.

banada doktor ondan verdi ama adet bittikten sonra kullanıcam öyle olması gerekiyomuş doktor dedi.
inşallah işe yarar yaa:bbo:

bendede mantar derdi başladı üstelik hamileyim vagi hex adında fitil kullanmaya başladım..gebe olduğumdan günde sabah akşam almam gerekirken sadece akşam alıyorum..ve 12 qün sürecekmiş..size sorum : mantarın qeçtiğini nasıl anlarız? pütür pütür şeyler geliyor acaba temizleniyormu dersiniz? kaşıntım hiç yok..?? bilgililer bi cevap lütfenn

cnm bnm de kaşıntım yok ama beyaz kireç gibi bi akıntı var küçük tırnağımın büyüklüğü kdr oluo günde.mantarın geçtiğini beyaz akıntın durunca anlarsın.ben ne yazıkki fitil kullanamıyorum

Bende her regli bitiminden sonra dış genital bölgemde bir tahriş kaşınma başlıyor tam bitimimden sonra zaten jinekolog a gidecektim gittim egzama çıktı sebebide orkid alerjisi orkid kullanacaksan ustune muhakkak gazlı bez falan saracaksın yada başka tip ped kullanacaksın özellikle dokusu naylon olanlardan değil pamuksu olanlardan parfümlü olmayacak dedi günlük ped kullanımını yasakladı ve travazol diye bir krem verdi sabah akşam sür dedi şimdilik iyi geldi her regli bitiminden sonra korkuyorum eyvah kasınma başlarmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…