Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

bende biktim su mantar illetinden....
gecen gittim doktora her ayin ayni gunu 1 tane almam gereken 6 aylikhap verdi bakalim 6 ay sonra tekrarlarsa(umarim olmaz)baska tedavi uyguluycak,,,,
merak ettigim diyelim gecmedi ne gibi bi tedavi olurki sonrasinda.............:uhm:

Bende okadar çok şey denedimki olmuyor
akinti için 1 bardak süte 1 çay kaşiği tarçin deniliyor belki mantara da iyi gelir bir dene bence

senden rica ediyorum bende çok çekiyorum mantardan.akıntı kötü koku ve kaşıntı uykularım kaçıyor doktora defalarca gittiyim halde çözüm bulamadım.belirli bi zaman geçiyo tekrar başlıyo.evliyim ve bu yüzden çok utanıyorum eşimden hep kaçmak zorunda kalıyorum.ilacın adını yazarsan çok mutlu edersin beni
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ilaç fayda etmiyor 1bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koyarak iç bakalım farkedilecek derecede azalma olacakmı?Birde bol bol su iç ve doğum kontrol ilacı içiyorsan bırak..Şükür şuan için sorunumyok Krem olarak travocort kaşıntı için bire bir halen evimde vardır..

senden rica ediyorum bende çok çekiyorum mantardan.akıntı kötü koku ve kaşıntı uykularım kaçıyor doktora defalarca gittiyim halde çözüm bulamadım.belirli bi zaman geçiyo tekrar başlıyo.evliyim ve bu yüzden çok utanıyorum eşimden hep kaçmak zorunda kalıyorum.ilacın adını yazarsan çok mutlu edersin beni
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ilaç isimleri formda yazılmıyor,özel mesajlaşma kısmını aç istersen

kızlar mrb.bende de 1 senedir var bu mantar.cok fazla kasıntı yanma ve akıntı var.doktora gittim bana bir ilaç verdi adını hatırlamıorum ama içinde iki tane hap vardı.yani 1 gunluk.ama hiç faydası olmadı.birde hemoroid var ordan da bulasmıs olabilir dedi doktor.şimdi ne yapaım bilmiorum.cok fazla yanıo ve kasınıo cok cekiyorum.sabahları acıyla uyanıorum resmen.

Arkadaşlar bu mantar rahatsızlığı çok insan duyuyorum, sanırım y.y hastalığı....:KK43:
benimkisi hala geçmedi :KK43:
Özgeceylancığım haklısın ilaçların hiç faydası yok, belkide ilaçlar kronikleştiriyordur..tavsiyeni deniyeceğim sağol canım... :))

Arkadaşlar bu mantar rahatsızlığı çok insan duyuyorum, sanırım y.y hastalığı....:KK43:
benimkisi hala geçmedi :KK43:
Özgeceylancığım haklısın ilaçların hiç faydası yok, belkide ilaçlar kronikleştiriyordur..tavsiyeni deniyeceğim sağol canım... :))

y.y hastaligi ne guzelim???

kızlar bende de çıktı son gittiğimde dr.a. zaten bir süredir çok rahatsız oluyordum. dr.um hamile olma ihtimaline karşı ilaç vermedi şimdilik. 1 lt suyu kaynatıp içine 2 kaşık kadar karbonat atıp yıkayacaksın dedi.
ben birkaç gün uyguladım ve çok rahatladım. şu an nerdeyse hiç rahatsızlık duymuyorum. Bunu mantar olsanız da olmasanız da belli aralıklarla yapmalısınız diye önceden de duymuştum. Geçmiş olsun herkese...

anam anam bende o derdi çekdim allah dan başlangıçmışda tedavim uzamadı ama dr dediki nemli bırakma dedi ve polyester iç çamaşırı kullanma dedi çok yuıkama dedi ben foşur foşur sabunlar yıkarım manyakmışım be şimdi sadece yıkıyıp hemen kurluyorum anam kurtuldum kışın soguk havada bile bol bol yıkıyordum ama neyse geçdi ohhhhhhhh sefam olsun mantar çatlasın

Arkadaşlar benimde 2-3 gündür mantar geçmedi.Fitil kullanmak istiyorum fakat yaklaşık 25 gündür korunmuyoruz hamile falansam zarar verirmi fitil bilmiyorum :KK43:(
lütfen bu konuda bilginiz varsa yazarmısınz...

doktora başvurmalısın hemen. ayrıca fitili kullandığın dönemde kesinlikle ilişki olmasın. ben de aynı sorunu yaşıyorum yani mantarı ve bana sorduğu ilk şey gebelik warmı oldu. zaman kaybetmeden git bence

ya bişey sormak istiyorum bilgilerinize dayanarak. bende kaşıntı yok yanma yok. ama sarı akıntı var bu mantar oluo mu şimdi? ama hergün günlük ped kullanıyorum. kesinlikle dr a gitmem gerek bnm de

ya bişey sormak istiyorum bilgilerinize dayanarak. bende kaşıntı yok yanma yok. ama sarı akıntı var bu mantar oluo mu şimdi? ama hergün günlük ped kullanıyorum. kesinlikle dr a gitmem gerek bnm de

kaşıntısız ve ağrısız mantarı bende yaşıyorum. akıntıdan rahatsız olup gittim ve mantar dedi dr. erken gittiğim için çok şanslıydım ben ilaçlarımı düzenli kullandım. eşimden mümkün olduğu kadar uzak kaldım cinsel anlamda. birde söylemem gereken günlük pedler pek sağlııklı olmadığı... bana yasakladı dr.um ph dengesini bozuyormuş diye. bence zaman kaybetmeden gitmelisin. senelerce mantarla uğraştığını söyleyenler var. yolun başındayken git sende muhtemelen benim gibi idrar yolları iltihabı yüzünden kapıldın bu hastalığa. şimdiden geçmiş olsun. güzel haberlerle dön:1rolleyes:

aydında olduğunu yeni gördüm dr. tavsiye edin toğinde yazdım dr.umun adını. mutlaka ona git ben çok araştırdım mükemmel dr.

Mantarın akıntısı beyaz, kıvamlı olur. Krem peynir ya da süt kesiği gibi. Ve kesinlikle kokusuzdur. Akıntı sarı ve kötü kokulu ise vajinit (vajinal enfeksiyon) gibi mantardan daha önemli sorunlar var demektir. Mutlaka doktora gidin.
Ve günlük ped kullanmayınnnnnnn.

aydında olduğunu yeni gördüm dr. tavsiye edin toğinde yazdım dr.umun adını. mutlaka ona git ben çok araştırdım mükemmel dr.

teşekkür ederim nehircim en kısa zamanda dr a gidicem.ama ben aydın da deilim cnm ben istanbul da oturuyorum.aslında biraz dr dan çekindim utanıoom açıp bakar die :utangac :))ama gidicem kesinlikle

Mantarın akıntısı beyaz, kıvamlı olur. Krem peynir ya da süt kesiği gibi. Ve kesinlikle kokusuzdur. Akıntı sarı ve kötü kokulu ise vajinit (vajinal enfeksiyon) gibi mantardan daha önemli sorunlar var demektir. Mutlaka doktora gidin.
Ve günlük ped kullanmayınnnnnnn.

teşekkürler canım benim

teşekkür ederim nehircim en kısa zamanda dr a gidicem.ama ben aydın da deilim cnm ben istanbul da oturuyorum.aslında biraz dr dan çekindim utanıoom açıp bakar die :utangac :))ama gidicem kesinlikle

ahh ahh o utanmayı bana sor. ben feci şekilde ağladım o koltuğu görünce. ama inanki düşününce saçma geliyor. o bi dr. sen hastasın iyileşmek için ordasın onunda görevi bu. bu kadar yani. bence utanmamalısın hastalıklar bulunca insanı pişman oluyo iş işten geçmeden tam zamanında ziyaret etmelisin dr.unu. cesaretini topla tıpış tıpış git tamammı iyi haber getir sonrada bana:1rolleyes:

ahh ahh o utanmayı bana sor. ben feci şekilde ağladım o koltuğu görünce. ama inanki düşününce saçma geliyor. o bi dr. sen hastasın iyileşmek için ordasın onunda görevi bu. bu kadar yani. bence utanmamalısın hastalıklar bulunca insanı pişman oluyo iş işten geçmeden tam zamanında ziyaret etmelisin dr.unu. cesaretini topla tıpış tıpış git tamammı iyi haber getir sonrada bana:1rolleyes:

nehircim ben gittim dr a bana iki tane antibiyotik yazdı şimdi ilacın isimlerini yazmaman gerekio dimi?ama ilacı ilk aldığım andan itibaren akıntı durdu sarı olan ama. fakat beyaz olan biraz azaldı beyazda derken mesela 1 damla su ile gelen bi pötür beyazlık :KK43: bakalım c.tesi ilaçlarım bitiyo ondan sonra tekrar başlayacak mı. dr sadece soru sordu bende anlattım pamuklu çamaşır giyin dedi kuru tut daima dedi bu dediklerimi yaparsan ve ilaçları kullanırsan geçer dedi ya geçti hakikaten koku falanda kalmadı ama o beyaz akıntıdan şüpheliyim bakalım c.tesiden sonra belli olucak

hee ayrıca açıp bakmadı :lepi: :)

X