Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

merhaba, benm de 2 gündür biraz yoğun bir akıntım var. hafif koku var ama kaşıntı yok. mantar olabilir mi yine de ?

selam
bende aynı şekilde gösterdi kendini yanma ağrı koku hiç bişey yoktu. ama akıntı çoktu. dr.a gittim ilaçlarımı düzenli kullandım we geçti herkes çok uzun zamanlardan bahsetti iyileşme süresi için ama ben 1 haftada yendim geçti gitti. şimdi tertemiz bi hayat sürüyorum :nazar:

selam
bende aynı şekilde gösterdi kendini yanma ağrı koku hiç bişey yoktu. ama akıntı çoktu. dr.a gittim ilaçlarımı düzenli kullandım we geçti herkes çok uzun zamanlardan bahsetti iyileşme süresi için ama ben 1 haftada yendim geçti gitti. şimdi tertemiz bi hayat sürüyorum :nazar:

gecmiş olsun, sevindim :) zaten kontrolüm yaklaştı, yakında doktora gideceğim.

slm sanırım bendede mantar oldu hamilelikte olur diyorlar dr.a söylemeyede utandım erkek oldugu için
bayan dr bulup gitmem lazım sanırım kendiliğinden geçermi acaba

slm sanırım bendede mantar oldu hamilelikte olur diyorlar dr.a söylemeyede utandım erkek oldugu için
bayan dr bulup gitmem lazım sanırım kendiliğinden geçermi acaba

hayırrrr kendiliğinden geçmez we zamanında gitmzsen çok uğraştırır seni amannnn vakit kaybetmeden git bazıları aylardan bahsediyolar iyileşmek için. ben zamanında farkettim we gittim 1 haftamı aldı iyileşmek. sağlığa dikkat lütfen...

arkadaslar , yaklasik 3 yildir mantar ve bakteriyel vajina hastasiyim. Biri bitiyor biri basliyor, Vajinamdaki PH dengem bozulmus durumda... Saglikli bir vajinada iyi ve kotu bakterilerin bir duzen icinde yasamalari lzim..bENIM KOTU bakteriler iyileri yemis durumda o yuzden duzelemiyorum.... Bende akinti yok, daha dogrsu cok kuruyum.. Cinsel iliski krem de , jel de kullansak zor oluyor genelde.. Cinsel isteksizlik oluyor bende..Kadinligimdan sogudum ve yeni evliyim.. 3 yildir esimle beraberim ve hemen hemen beraber oldugumuzdan bir sur sonra bu illet basima geldi ve birdenbire akintim kesildi.. Yurtdisinda yasyorum ve doktorlar pek umursamiyor , ilgilenmiyorlar ... Hap veriyorlar, fitil veriyorlar, gecmiyor ..ne yapicagimi sasirdim... Psikolojim altust oldu...

bende uzun zamandır bu hastalıkla uğraşıyorum. benimki galiba ilerlemiş halinde çünkü kaşıntı yanma ve koku oluyor. doktora gitmeyi düşündüm. ama teyzem gitti neler neler yaptı. hiçbir faydasını görmedi. annem bekar olduğum için evlenmeden gitmemide istemiyor. çok saçma ya bir bekaret saçmalığı yüzünden hastamı dolaşıcaz.

bendede var tam yumurtlama zamanıma denk geliyor adete yakın kesiliyor arkadaşa katılıyorum eşimden utanır hale geldim sağlık karnem sırf mantar teşhisiyle doldu ama sonuç yok yine var yine var gebe kalmak istiyorum bilemiyorum mantardan mı olmuyor :emir_bebek::sm_confused:

mantar gebe kalmayı etkilemez ama psikolojik etkiyor kızlar 1 sene bu illetle çektim 3 aydır rahatım..Hergün hala tedirginim şükür..Kaşıntıya eniyi karbonatlı su iiyi geliyor kökten çözümüm ise doğum kontrol hapını bırakmam..

ben doğumdan sonra tanıştım mantarla..hamilelik esnasında vücut direnci düştüğü için doğum sonrası ortaya çıkmış..koku var ama kaşıntı yada yanma yok..doktora gittim fitil ve krem verdi..geçer inşallah..çok tedirginim kızlar vede çok mutsuzum bu mantar yüzünden ....

kızlar selam, bende geçen hafta hafif koku var ama kaşıntı vs yok demiştim ya, yumurtalama haftasıyla birlikte akıntı kıvamı değişiyor ya, değişti hemen. koku da gitti. heralde dönemsel bişeydi. çok şükür.

slm arkadaslar ..

bende uzun zamandir mantar ile ugrasiyorum..evlenmeden once de zaman zaman beyaz,koyu kivamli ,kokusuz bir akinti olurdu ..bazi donemlerde ise ozellikle regl donemine yakin kasinti olurdu ve akinti artardi..ara ara oldugu icin cok onemsemedim ve hem bademciklerim hemde disim icin cok antibiyotik kullanmistim buyuk ihtimal bu sebebten oldu..

evlendikten sonra daha sik tekrarlamaya basladi ve hem turkiyede hemde yurt disinda doktora gittim verdikleri fitil,hap ve kremleri duzenli kullandim ama iyilesme gecici oldu..

internetten arastirdim kadariyla bu beyaz peynir kesigigibi olan kokusuz akinti bir cesit mantar .enfeksiyon ya da bakteri degil..hani bebeklerde pamukcuk diye bir hastalik olur ya iste ayni mantar turu yapiyormus bu hastaligi ..ve hamile kalmaya engel olabilirmis ,spermin yumurtaya tutunmasini engellliyormus..

2 hafta sonra jinekolog ile randevum var bakalim nasil bir tedavi uygulayacak

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır jinekoleji bölümüne girmıyodum, ruh halim malesef kaldırmıyodu neyse mecbur kaldım geldim. bendede 4-5 gümdür accayip bi kaşıntı var korkuyorum mantarmı oldım diye aşıra akıntım yok, rengi beyazımsı ve kokusız çok kaşınınca yanma olyu sizin tecrübelerinize dayanarak soruyom acapa mantar başlangıcımı ltf yazarsanız sevinirim. şimdiden tşk...

kan gelme durumu mantarda degil ama iltihabik durumlarda olabilir ,doktora gidin bence ciddi birseyde olabilir

X